Marion Cotillard Schilderij

Marion Cotillard Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Marion Cotillard Schilderij

van Paul Meijering

Marion Cotillard Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 320155
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Realistisch portretschilderij in acryl op paneel van de Franse actrice Marion Cotillard, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - Het originele schilderij is 90 x 90 cm en beschikbaar voor de verkoop

Marion Cotillard werd geboren in Parijs en groeide op in Orléans. Haar moeder is comédienne, haar vader theater-acteur. Marion begon haar acteercarrière in 1993 in de televisieserie Highlander. Ze won de eerste prijs op het conservatoire d'Art Dramatique d'Orléans in 1994 en ze werd internationaal bekend door haar rol als Lili Bertineau in de Franse actiefilm Taxi uit 1998 en de twee vervolgen Taxi 2 en Taxi 3. Voor haar dubbelrol in Les jolies choses (2001) kreeg ze goede kritieken en in 2003 speelde ze in Tim Burtons Big Fish. Een jaar later won ze de César voor beste actrice voor haar rol als moordenares Tina Lombardi in Un long dimanche de fiançailles. Op het Cannes Film Festival won ze de Chopard Trophy voor de meest opzienbarende actrice. In 2007 speelde ze de rol van Édith Piaf in La Môme, de biografische film over deze zangeres.

Dit werk wordt aangeboden door Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken

Klantfoto's: Marion Cotillard Schilderij van Paul Meijering

Klantfoto: Marion Cotillard Schilderij van Paul Meijering, op canvas