Marion Cotillard Schilderij

van Paul Meijering

- Werkcode: 320 155

Paul Meijering over Marion Cotillard Schilderij

Realistisch portretschilderij in acryl op paneel van de Franse actrice Marion Cotillard, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - Het originele schilderij is 90 x 90 cm en beschikbaar voor de verkoop

Marion Cotillard werd geboren in Parijs en groeide op in Orléans. Haar moeder is comédienne, haar vader theater-acteur. Marion begon haar acteercarrière in 1993 in de televisieserie Highlander. Ze won de eerste prijs op het conservatoire d'Art Dramatique d'Orléans in 1994 en ze werd internationaal bekend door haar rol als Lili Bertineau in de Franse actiefilm Taxi uit 1998 en de twee vervolgen Taxi 2 en Taxi 3. Voor haar dubbelrol in Les jolies choses (2001) kreeg ze goede kritieken en in 2003 speelde ze in Tim Burtons Big Fish. Een jaar later won ze de César voor beste actrice voor haar rol als moordenares Tina Lombardi in Un long dimanche de fiançailles. Op het Cannes Film Festival won ze de Chopard Trophy voor de meest opzienbarende actrice. In 2007 speelde ze de rol van Édith Piaf in La Môme, de biografische film over deze zangeres.
Marion Cotillard Schilderij vind je in de categorieën Allied, Frankrijk, La Vie en Rose (film), Marion Cotillard, Midnight in Paris, Muziekcassette, Paul Meijering, Portret, Realisme (kunststroming), Schilderijen en Sterren en bekende mensen.
Paul Meijering profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Paul Meijering

De stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken van Paul Meijering


Meer weten over Paul Meijering?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Marion Cotillard Schilderij op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Marion Cotillard Schilderij van Paul Meijering

Koop dit schilderij Marion Cotillard Schilderij van Paul Meijering als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 320 155
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
168,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden