Marken van Mike Bing

Werkcode: 111 593 Kopieer de werkcode

Mike Bing profielfoto Marken

Dit werk wordt aangeboden door Mike Bing

Mike Bing (NL) - gedreven fotograaf met een voorkeur voor landschappen en stadsgezichten alsmede closeup werk. Mike benadrukt vaak details in een groter geheel en maakt graag en veel gebruik van verschillende nabewerkingstechnieken om de werkelijkheid weer te geven zoals deze wordt ervaren, niet zoals deze echt gezien wordt. Fotografie als gevoel.

Ook creëert Mike grafische werken die op fotografie gebaseerd zijn maar naar het abstracte neigen. Zijn omgeving in Noord-Holland maar ook zijn vele reizen zijn vaak een inspiratie. Eén van Mike's mottos's is "Kijk eens wat vaker achterom, dan zie je véél méér!" en hij neemt dat serieus. De wereld van een beeldmaker moet zo groot mogelijk zijn en de perspectieven zo gevarieerd mogelijk.

Technisch: Mike maakt zijn beelden met een high-end 24 megapixel APS-C digitale spiegelreflex camera met een wijd scala aan hoogwaardige lenzen (voor die gevarieerde blik en het perspectief ? uiteraard) en  bewerkt zijn beelden voornamelijk met open-source software omdat deze een breed scala aan mogelijkheden geeft zonder al te veel op de massa te gaan lijken.

U kunt hem bereiken op mike AT eu-web PUNT online

Meer weten over Mike Bing?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.727 klanten geven ons een 4,7 / 5

    IsoJacobijntje
    Nederland
    5 / 5

    Echt een top bedrijf! Mijn bestelde kunstwerk kwam in eerste instantie niet uit zoals ik die had verwacht en ik was erg teleurgesteld. Vervolgens hebben zij over de weken heen echt hun tijd genomen om mij verschillende proefdrukken te sturen in andere kleursamenstelling en versies om een oplossing te vinden. Ze gaven het niet op (zelfs toen ik het wou laten zitten). Uiteindelijk hebben zij het voor elkaar gekregen om het probleem op te lossen en kan ik niet stoppen met naar het kunstwerk kijken ? Uitstekende service! “A great company can be judged by the way they handle their complaints.”

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2022
    Ans van der Heij
    Nederland
    5 / 5

    Met zorg en liefde gemaakt!
    Ik ben zeer tevreden over "Werk aan de muur". Je bestelt niet zomaar iets op "internet", maar je bestelt bij een bedrijf waar met zorg en liefde aan je bestelling wordt gewerkt. Je wordt op de hoogte gehouden over de vorderingen van je bestelling en de levering vindt plaats op de dag waarop het jou uitkomt. Ze vinden het ook belangrijk te weten hoe het werk je bevalt en of het een mooi plekje heeft gekregen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    Chantal
    Nederland
    3.5 / 5

    Aardig aan de prijs, maar wel erg goede service
    De werken zijn wel wat aan de prijs. Daar staat wel een goede service tegenover. De eerste werken waren beschadigd, zonder morren en met spoed kregen we nieuwe werken die wel goed waren. Erg blij met het resultaat.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2022
    Karin van Ess
    Nederland
    5 / 5

    Precies zoals ik het uitgezocht had!
    Staat erg mooi aan de muur,hebben de muur laten schilderen zoals op VT wonen ,uitzending Amersfoort, monumentaal pand. We zijn er heel blij mee !! Bedankt!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    Katy
    Nederland
    5 / 5

    Prettig
    Duidelijke mail over je bestelling. Goed te bereiken. Netjes verpakt en een heel mooi schilderij

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
    L. van den Assem
    Nederland
    5 / 5

    Aanbeveling Werk aan de muur
    Zeer tevreden! Bestelling was goed verpakt; snelle levering. Prachtig werk hangt nu aan de muur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    NICOLE
    Nederland
    5 / 5

    geweldig
    Goede service, mooie kwaliteit van het behang.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
    René
    Nederland
    5 / 5

    Top kwaliteit!
    Superblij met kunstwerk. Goed advies gehad over het canvas doek en de afwerking aan de zijkanten. Verpakking is enorm stevig en hierdoor zal het vrijwel nooit beschadigen onderweg. Het was een klusje om het uit te pakken ;). Afwerking van het canvas is erg mooi, een soort zijdeglans. Geen typische canvas structuur te zien zoals je dat wel eens bij goedkopere versies ziet. Niet dat deze erg duur is. Prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019
    Quido
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig werk aan de muur en uitmuntende service!
    Door de Corono crisis kreeg ik te horen dat de levering van het werk aan de muur twee weken vertraging op zou lopen. Ik wilde het werk echter als cadeau geven. Werk aan de muur heeft alles op alles gezet om het werk toch op tijd te bezorgen. Wederom enorm bedankt voor deze service en de geweldige kwaliteit van het werk!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
    Joke
    Nederland
    5 / 5

    Snel geleverd en het ziet er top uit.
    Vond het best spannend om achter de pc een schilderij te bestellen. Maar alles mooi en snel geleverd. Top.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
    Nadia Graulus
    Nederland
    5 / 5

    We zijn SUPERBLIJ met de 4 artframedoeken die we bij Werk aan de Muur aankochten!??? Zo mooi! De doeken overtreffen echt onze verwachtingen! Inmiddels prijken ze fier op onze hal muur. Echte eye-catchers zijn het! We zijn ook heel erg tevreden over de bijstand van het vriendelijk personeel en hun geduld met al onze vragen. Ook een pluim voor de vriendelijke vervoerders die zich door het hondse weer (sneeuw) een weg baanden van Nederland naar België. Topbedrijf!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
    Petra
    Nederland
    4.5 / 5

    De keuze is enorm, en duidelijk te zien. Ook het kunnen projecteren op je eigen muur is onwaarschijnlijk prachtig. Ik ben ontzettend tevreden en blij met mijn keuzes. En...de afspraken komen jullie altijd na.....mijn complimenten!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2018

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit moderne kunstwerk Marken van Mike Bing op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
115,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden