Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 7 dagen en 18 uur geldig!

Markermeer

van Jan Koppelaar

- Werkcode: 107 483

Jan Koppelaar over Markermeer

Deze foto is gemaakt aan het Markermeer, ter hoogte van Lelystad aan de Oostvaardersdijk. Het waaide hard, wat de omstandigheden moeilijk maakte. De lucht was schitterend, door de wind werden de wolken meer strepen. De palen uit het Markermeer zijn visserpalen, waaraan visnetten hangen. Het vormt een mooi decor met de lange sluitertijd waardoor het water melkachtig wit wordt.
Jan Koppelaar profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Koppelaar

Jan Koppelaar (1984) is vanaf 2000 een enthousiast hobbyfotograaf. In 1999 kreeg hij zijn eerste analoge spiegelreflexcamera. Sindsdien combineert hij fotografie met het genieten van de natuur. Jan is een autodidact. Dat wil zeggen dat hij alles zelf aangeleerd heeft door veel naar foto's van andere fotografen te kijken. Hierdoor heeft Jan zich steeds meer aangeleerd. Jan woont in de Alblasserwaard. Dit gebied staat bekend om zijn mooie molens en landschappen. Jan is dan ook veel in dit gebied te vinden.Jan fotografeert met een Sony SLT-A58 en een Sony DLSR-A100. Daarnaast gebruikt hij verschillende lenzen

Alle werken van Jan Koppelaar


Waarom je kiest voor Markermeer op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Markermeer van Jan Koppelaar

Koop de foto Markermeer van Jan Koppelaar op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 107 483

Shop nu met 10% korting
Nog 7 dagen en 18 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94,-85,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.