Mars 2.0 - de kleurrijke planeet

van Frans Blok

- Werkcode: 172 247

Frans Blok over Mars 2.0 - de kleurrijke planeet

Terraforming - het zodanig veranderen van een planeet dat mensen en/of andere aardse levensvormen er kunnen gedijen - is een concept uit de sciencefiction dat langzamerhand tot de mogelijkheden begint te behoren. dat neemt niet weg dat het terraformen van bijvoorbeeld de planeet Mars, een complexe en tijdrovende klus wordt die pas in een verre toekomst voltooid zal zijn.

Deze kaart laat alvast zien hoe Mars er, na terraforming, uit zou kunnen zien. Met een kustlijn gebaseerd op gegevens van de NASA-satelliet Mars Global Surveyor. En met klimaat- en vegetatiezones die voortkomen uit een mogelijk patroon van luchtstromingen in de verdichte atmosfeer, al blijft dat natuurlijk enigszins speculatief.

De namen van kraters, vlakten, valleien en bergen zijn gebaseerd op de algemeen aanvaarde nomenclatuur van de Internationale Astronomische Unie, met als uitzondering de gebieden onder de zeespiegel die alvast tot "Mare" (zee) zijn hernoemd.

Op de kaart zijn verder de belangrijkste Amerikaanse, Russische en Britse landingsplaatsen aangegeven, en ook de locatie van de habitat uit de film/het boek The Martian.
Mars 2.0 - de kleurrijke planeet vind je in de categorieën Astronomie, sterren en de ruimte, Groen, IJs, Loofbos, Mars (planeet), Mars Global Surveyor, Mediterraans, Naaldbos, Oceanen en zeeën, Planeet, Prairie, Rood, Terravorming, The Martian (film), Toendra, Wereld- en landkaarten en Woestijn.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Mars 2.0 - de kleurrijke planeet op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Mars 2.0 - de kleurrijke planeet van Frans Blok

Koop Mars 2.0 - de kleurrijke planeet van Frans Blok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 172 247
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
261,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden