Marsrover Opportunity still going strong van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 165302
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
206 gratis verzending!

Omschrijving

De Marsrover Opportunity landde op 25 januari 2004 op Mars, een paar weken naar zijn collega Spirit.

Het was de bedoeling dat de beide wagentjes drie maanden actief zouden blijven. maar Spirit hield het bijna zeven jaar vol en Opportunity gaat nog steeds onvermoeibaar door.

In dit beeld zijn er inmiddels tweehonderd jaar verstreken. Mars is inmiddels geterraformd maar Opportunity weet van geen ophouden. Weer en wind hebben hun sporen achtergelaten, maar het Marswagentje rijdt vrolijk verder, klaar voor de volgende tweehonderd jaar.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken