Marten Toonder en Tom Poes Schilderij

van Paul Meijering

- Werkcode: 872 147

Paul Meijering over Marten Toonder en Tom Poes Schilderij

Realistisch schilderij in acryl van Marten Toonder met zijn creaties Tom Poes en Olivier B. Bommel, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - het originele schilderij is 90 x 90 cm en beschikbaar voor de verkoop.

Marten Toonder (Rotterdam, 2 mei 1912 – Laren, 27 juli 2005) was een Nederlands stripauteur. Hij kreeg bekendheid als schrijver en tekenaar van Olivier B. Bommel en Tom Poes.
Marten Toonder en Tom Poes Schilderij vind je in de categorieën Marten Toonder, Neologisme, Olivier B. Bommel, Paul Meijering, Portret, Realisme (kunststroming), Rommeldam, Schilderijen, Striproman, Tom Poes en Tom Poes (stripreeks).
Paul Meijering profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Paul Meijering

De stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken van Paul Meijering


Meer weten over Paul Meijering?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Marten Toonder en Tom Poes Schilderij op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Marten Toonder en Tom Poes Schilderij van Paul Meijering

Koop dit schilderij Marten Toonder en Tom Poes Schilderij van Paul Meijering als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 872 147
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
160,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden