Martinitoren Groningen blauw oranje

van Janet Edens

- Werkcode: 935526

Janet Edens over Martinitoren Groningen blauw oranje

Dit is een pentekening van mij van de Martinitoren.
Sinds kort ben ik aan het experimenteren met tekenen en schilderen met de penselen en technieken in Photoshop. Dit doe ik met mijn tekentablet. De achtergrond heb ik laag over laag opgebouwd in diverse kleuren.

Dit werk is alleen verkrijgbaar bij Werk aan de Muur!

De Martinitoren staat symbool voor de stad Groningen.
Geboren en getogen in de stad Groningen, geniet ik dagelijks van de gezellige sfeer en leuke winkels. Ik woon op vijf minuten lopen van de Martinitoren.

Naast Martinitorens, schilder ik graag vogels, vrouwenportretten en bloemen. Ik schilder op doek, maar experimenteer ook met digitale kunst.

In de loop der jaren heb ik veel plaatjes verzameld.
Deze verwerk ik graag in mijn schilderijen.
De krantenknipsels, plaatjes uit tijdschriften, stukjes behang, letters, etc. worden met speciale lijm aangebracht en na een bepaalde droog techniek, volgt de volgende laag. Deze laag over laag techniek zorgt voor veel dynamiek in het onderwerp, maar ook in de achtergronden van het schilderij.

Positieve levensinstelling
Regelmatig gebruik ik teksten. De teksten op mijn schilderijen zijn mijn lievelingsliedjes. De doeken zijn daardoor erg persoonlijk en zeggen iets over mijn positieve levensinstelling. Ook het gebruik van kleur zeggen iets over mijn vrolijkheid. Ik wil graag dat iedereen vrolijk wordt van mijn kunst. Mensen moeten vooral genieten van het leven, niet in hokjes denken en elkaar positieve energie geven.
Door het schilderen vergeet ik de drukte om me heen. Vaak ben ik met meerdere doeken tegelijk bezig, omdat mijn hoofd vol ideeën zit. Hiernaast blijf ik experimenteren met thema’s en materiaal en mezelf ontwikkelen met de technieken.

Janet
Martinitoren Groningen blauw oranje vind je in de categorieën Affiche, Architectuur, Behang, Digital Art, Groningen, Indigo (kleur), Kerken, Martinitoren, Schilderijen, Steden en mixedmedia.
Janet Edens profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Janet Edens

Als autodidact maak ik moderne en kleurrijke schilderijen geïnspireerd door mode, graffiti, street art, retro patronen, pop-art, mooie songteksten, grafische vormen en typografie. Vooral street art vind ik fascinerend en naar buitenmuren met de mooiste schilderingen, afgebladerde posters, graffiti, tekeningen, handtekeningen en verf over verf kan ik uren kijken en inspireren mij enorm. Bij het Kunstencentrum Groep Groningen (heet nu BIJVRIJDAG) heb ik een schilderscursus Anders kijken gevolgd. Hier heb ik veel geleerd over schilderstechnieken en anders kijken naar alle dingen om je heen.

Sinds ik de techniek Mixed Media heb ontdekt en door veel oefenen en experimenteren, heb ik een eigen stijl weten te ontwikkelen. Ik vind het mooi om traditionele onderwerpen, portretten en stadsgezichten anders te belichten en op een originele manier weer te geven.

De kleurige gelaagdheid, gebruik van acrylverf en het combineren van verschillende technieken en materialen (mixed media) kenmerken mijn werk en mijn eigen stijl. Mijn interesses laat ik graag terugkomen in mijn schilderijen en door de vorm, inhoud en teksten samen te voegen ontstaat er een sterke beeldtaal. Een schilderij is pas gelukt als ik het mooi vind. Ik volg mijn eigen smaak, let op de trends en kijk wat mij energie geeft.

Alle werken van Janet Edens


Meer weten over Janet Edens?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Martinitoren Groningen blauw oranje op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Martinitoren Groningen blauw oranje van Janet Edens

Koop dit digital art werk Martinitoren Groningen blauw oranje van Janet Edens als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 935526
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
205 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.