Martinus Nijhoffbrug bij Zaltbommel

van Merijn van der Vliet

- Werkcode: 204 599

Merijn van der Vliet over Martinus Nijhoffbrug bij Zaltbommel

De Martinus Nijhoffbrug is een kabel- of tuibrug over de rivier de Waal nabij Zaltbommel in de snelweg de A2. De brug werd op 18 januari 1996 geopend door minister Jorritsma van Verkeer en Waterstaat. De brug is de vervanging van de oude en te smalle Bommelse Brug uit 1933, die in april 2007 werd gesloopt.
Martinus Nijhoffbrug bij Zaltbommel vind je in de categorieën Architectuur, Avond, Bruggen, Fotografie, Gelderland, Martinus Nijhoffbrug, Merijn van der Vliet, Nachtfotografie, Rivier, Waal (rivier) en Zaltbommel (stad).
Merijn van der Vliet profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Merijn van der Vliet

In mijn foto's zoek ik vaak naar balans en verstilling. Daarnaast heb ik 'less is more' hoog in het vaandel staan: doordringen tot de absolute kern van wat ik wil 'vertellen'. Ik fotografeer als freelancer voor verschillende opdrachtgevers. Vrijwel altijd op locatie en met gegeven omstandigheden.

Een autonome serie waar ik sinds eind 2011 aan werk is Donker Utrecht; foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. http://www.donkerutrecht.nl

Alle werken van Merijn van der Vliet


Waarom je kiest voor Martinus Nijhoffbrug bij Zaltbommel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Martinus Nijhoffbrug bij Zaltbommel van Merijn van der Vliet

Koop de foto Martinus Nijhoffbrug bij Zaltbommel van Merijn van der Vliet op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 204 599
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden