Maserati A6G 2000 door Allemano Italian coupe GT sportwagen

van Sjoerd van der Wal

- Werkcode: 317 980

Sjoerd van der Wal over Maserati A6G 2000 door Allemano Italian coupe GT sportwagen

Interieur op een Maserati A6G 2000 door Allemano Italian coupe GT sportwagen. De A6G 2000 Gran Turismo, algemeen bekend als A6G / 54 werd aangeboden met verschillende carrosseriestijlen waaronder deze Allemano coupe waarvan slechts 21 werden gemaakt.
Maserati A6G 2000 door Allemano Italian coupe GT sportwagen vind je in de categorieën , Dashboard, Fotografie, GT, Garages & auto dealers, Gran Turismo (auto), Grijs, Maserati, Maserati A6, Maserati A6G, Oldtimers en Stuur.
Sjoerd van der Wal profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Fotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken van Sjoerd van der Wal


Meer weten over Sjoerd van der Wal?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Maserati A6G 2000 door Allemano Italian coupe GT sportwagen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Maserati A6G 2000 door Allemano Italian coupe GT sportwagen van Sjoerd van der Wal

Koop de foto Maserati A6G 2000 door Allemano Italian coupe GT sportwagen van Sjoerd van der Wal op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 317 980
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
145,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden