McDonnell Douglas DC-10, met registratie C-GKFD van het Canadese KF Cargo in de landing op de luchth

McDonnell Douglas DC-10, met registratie C-GKFD van het Canadese KF Cargo in de landing op de luchth van Jaap van den Berg

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

McDonnell Douglas DC-10, met registratie C-GKFD van het Canadese KF Cargo in de landing op de luchth

van Jaap van den Berg

McDonnell Douglas DC-10, met registratie C-GKFD van het Canadese KF Cargo in de landing op de luchth van Jaap van den Berg

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 802078
Kies het materiaal Meer informatie
Ronde print
Kies materiaal opties Speciale wens?
Verschuif zelf de uitsnede
166 gratis verzending!

Omschrijving

McDonnell Douglas DC-10, met registratie C-GKFD van het Canadese KF Cargo in de landing op de luchthaven van Brussel.

Foto gemaakt op 4 oktober 2015.

McDonnell Douglas DC-10, is een driemotorig widebody-toestel dat in 1970 haar eerste vlucht maakte. Oorspronkelijk was de DC-10 ontworpen als een tweemotorig vliegtuig. Vanwege de eis om met een volledige lading vanaf bestaande, soms vrij korte, start- en landingsbanen te kunnen opereren, was een derde motor nodig, die in de staart werd geplaatst. Deze staartmotor is karakteristiek geworden voor dit vliegtuigtype. De DC-10 werd midden jaren tachtig doorontwikkeld tot de MD-11.

Dit werk wordt aangeboden door Jaap van den Berg

Jaap van den Berg profielfotoIk ben Jaap van den Berg en fotografie is sinds 2010 een hele grote passie van mij geworden. Vanaf die tijd reis ik de hele wereld over om foto's te maken van vooral militaire vliegtuigen. Maar naast vliegtuigen vind ik het ook geweldig om van andere onderwerpen foto's te maken zoals landschappen, architectuur, bloemen, dieren, schepen en hijskranen. Avondfotografie en macrofotografie doe ik ook graag.

De foto's die ik maak worden beperkt nabewerkt. Ik gebruik hiervoor Adobe Lightroom. Bewerken is voor mij: foto bijsnijden, eventueel horizon goed zetten, kleine onzuiverheden zoals stofplekjes op de sensor verwijderen en waar nodig wat instellingen van het licht aanpassen.

Foto's probeer ik bij voorkeur met een lage ISO waarde te maken zodat ik zo min mogelijk last heb van ruis. Soms ontkom ik daar toch niet aan en daar waar mogelijk en toelaatbaar corrigeer ik het ruisniveau van de foto.

Mijn doel is om de gemaakte foto's zo natuurgetrouw mogelijk te presenteren.

Alle werken