Mediteren bij de Ganges

Mediteren bij de Ganges van Gonnie van de Schans

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Mediteren bij de Ganges

van Gonnie van de Schans

Mediteren bij de Ganges van Gonnie van de Schans

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 131912
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116 gratis verzending!

Omschrijving

Varanasi is een van de heiligste steden van India. De rivier de Ganges is de bron van leven en dood: de pelgrims wassen zich in het water, poetsen er hun tanden en doen er hun was. Aan de trappen (ghats) naar de rivier worden crematies gehouden en als het lichaam wordt teruggegeven aan de Ganges is dit de ultieme beloning voor de hindoes.
Dit stel heeft een hoge plek bij de ghats uitgekozen met uitzicht over de heilige rivier om te mediteren bij zonsopkomst.

Dit werk wordt aangeboden door Gonnie van de Schans

Gonnie van de Schans profielfotoMijn naam is Gonnie van de Schans. Fotograferen is mijn passie en sinds een aantal jaren ligt mijn voorkeur bij natuurfotografie. Ik vind het heerlijk om naar buiten te gaan en in de natuur een mooi onderwerp te zoeken. De ene keer is dat een prachtig landschap, een andere keer een vogel of dier. Vaak zijn de onderwerpen erg klein zoals bloemen en insecten. Dan gebruik ik een macro-objectief om details in beeld te brengen. Meestal lig ik daarbij languit op de grond om het licht zo mooi mogelijk te vangen en een magisch beeld te creëren. Spreekt mijn werk je aan, dan hangt een van mijn beelden misschien binnenkort aan jouw muur. Veel plezier bij het bekijken van mijn foto's.

Alle werken