Mediterrane jaren ‘20

van Timeview Vintage Images

- Werkcode: 323 510

Timeview Vintage Images over Mediterrane jaren ‘20

Hoe maak je in een badplaats handig reclame voor een leuk evenement? Simpel, met een zeilboot. Deze mensen laten zich vereeuwigen op een boulevard aan de Franse Rivièra, en daardoor kunnen wij nu meegenieten van een slim staaltje marketing. Dat het nog geen zomer is, valt al af te zien aan de kleding van het drietal: warme jassen met een bontkraag. Maar de zon is blijkbaar wel aangenaam, want de jas hoeft niet dicht. Dankzij de reclameboot weten we dat het nog winter is, want er wordt voor 15 februari een dansfeest aangekondigd in Hotel Rühl in Nice. O la la! En wie vandaag nog geen plannen heeft, kan nog snel naar Cannes, want daar zijn paardenraces. Mooie boot trouwens. En een hele mooie foto. (Collectie Timeview, Floating things, Mediterrane 1920s)
Mediterrane jaren ‘20 vind je in de categorieën 1920-1929, Fotografie, Frankrijk, Mediterranean, Oceanen en zeeën, Rivièra, Stranden, Woonstijl Vintage, Zeilen, Zon, Zwart-wit, photo en sailing boat.
Timeview Vintage Images profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Timeview Vintage Images

Timeview beheert de grootste collectie analoge 'found & vernacular' amateur fotografie. De basis van de collectie bestaat uit (glas)negatieven, afkomstig uit privé collecties. We verwerven collecties negatieven inclusief de rechten van voornamelijk amateur fotografen. Het archief omvat het gehele analoge tijdperk van ± 1870 tot 1980. Het bedrijf bezit circa een half miljoen beelden.

Alle werken van Timeview Vintage Images


Waarom je kiest voor Mediterrane jaren ‘20 als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Mediterrane jaren ‘20 van Timeview Vintage Images

Koop de foto Mediterrane jaren ‘20 van Timeview Vintage Images op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 323 510
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden