Meeuwen op het noordelijk strand in Göhren op het eiland Rügen

Meeuwen op het noordelijk strand in Göhren op het eiland Rügen van GH Foto & Artdesign

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Meeuwen op het noordelijk strand in Göhren op het eiland Rügen

van GH Foto & Artdesign

Meeuwen op het noordelijk strand in Göhren op het eiland Rügen van GH Foto & Artdesign

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 725253
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96 gratis verzending!

Omschrijving

Noordstrand Göhren, Oostzee, schiereiland, Mönchgut, Rügen, Mecklenburg Vorpommern, Duitsland, Oostzee-eiland

Dit werk wordt aangeboden door GH Foto & Artdesign

GH Foto & Artdesign profielfoto"Fotografie is mijn passie"

Van verlangen, plezier en vreugde van de fotografie, heeft zich een verslaving ontwikkeld ;) waar, in de loop der jaren, een aanzienlijke collectie van fasst 20.000 foto's van Rügen, evenals andere delen van de wereld, is opgebouwd.

Abstracte kunst

Ik schilder ook abstract, voornamelijk met acryl en combineer ze met andere materialen. De liefde en passie voor schilderkunst en grafische vormgeving vergezelt mij maar sinds eind jaren '80.

"Schilderen is voor mij een passie. Een verslaving. Het brandt. Om de emoties, de stemming in elk schilderij de vrije loop te laten en elke dag iets nieuws te creëren. Om altijd dezelfde stijl te schilderen, vind ik het te saai voor mij persoonlijk, omdat ik altijd nieuwe ideeën heb die ik wil uitvoeren".

Ik schilder gepassioneerd abstracte schilderijen en acrylschilderijen op doek en ben gefascineerd door structuren: "De oppervlakken van de schilderijen lijken levendig - er ontstaan scheuren, uitbarstingen en sporen. Je kunt dus nooit precies voorspellen hoe een oppervlak zich zal ontwikkelen als het droogt, waar en hoe een structuur zal barsten. Net als in het echte leven - waar niet alles voorspelbaar is.

Alle werken