Meghan Markle

van hou2use

- Werkcode: 893 731

hou2use over Meghan Markle

Uniek handgemaakt portret van Meghan Markle op afgedankt hout

Meghan, Hertogin van Sussex, (geboren als Rachel Meghan Markle) (Los Angeles, 4 augustus 1981) is een voormalige Amerikaans actrice, en de echtgenote van de Britse prins Harry, de jongste zoon van prins Charles en Diana Spencer.
Meghan Markle vind je in de categorieën Engeland, Harry van Wales, Illustraties, Koningshuis, Meghan Markle en Schilderijen.
hou2use profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door hou2use

Unieke, betaalbare en gepersonaliseerde kunst, portretten en cadeaus op bij voorkeur oud, gebruikt of afgedankt hout.

Wij zijn Gerhard van Dijkhuizen en Colet Scheper. Samen hebben wij het concept hou2use bedacht. Op basis van een foto bedenken, ontwerpen en maken wij unieke, persoonlijke en betaalbare kunst op hout. Wij hechten sterk aan duurzaamheid en daarom maken wij het liefst portretten van mensen of (huis)dieren op gebruikt of afgedankt hout.

Wij houden het meest van kunst in opdracht. Wij bedenken en maken dan samen met u en speciaal voor u een op maat gemaakt kunstwerk of portret op hout.

Dankzij onze bijzondere samenwerking met Werk aan de Muur kunt u ons unieke werk ook op vrijwel ieder formaat en op vrijwel alle materialen reproduceren!

Alle werken van hou2use


Waarom je kiest voor Meghan Markle op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Meghan Markle van hou2use

Koop de illustratie Meghan Markle van hou2use op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 893 731
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.