Meisje Met de Parel – The Floral on Blue Edition van Marja van den Hurk

Werkcode: 730 220 Kopieer de werkcode

Marja van den Hurk profielfoto Het Meisje met de Parel, oorspronkelijk geschilderd door de Nederlandse kunstschilder (uit Delft) Johannes Vermeer, omstreeks 1665-1667.

In deze versie heb ik het meisje gecombineerd met bloemen uit een stilleven van een onbekende kunstschilder uit dezelfde periode.

Op kobaltblauwe achtergrond voor een extra chique uitstraling.

Dit werk wordt aangeboden door Marja van den Hurk

De stylisten van Werk Aan de Muur noemen veel van mijn werken “Kunst met een Knipoog”. En daar ben ik het helemaal mee eens. Het leven is al serieus genoeg, nietwaar? ;-)

Naast werken met een flinke dosis óf met een snufje humor, maak ik ook serieuzere werken die hopelijk je ziel raken, op een goede manier, zoals ze dat ook bij mij doen.

Ik maak voornamelijk surrealistische werken en collages, want daar kan ik mijn creativiteit en mijn tomeloze fantasie zo heerlijk op loslaten! Maar ik vind het net zo leuk om dankbaar gebruik te maken van het feit dat musea over de hele wereld hun schilderijen van oude meesters digitaal beschikbaar stellen en daar vervolgens mijn eigen creatieve inslag op los te laten.

Ik vervaardig mijn werken op mijn computer, met beeldbewerkingsprogramma’s zoals Photoshop.

Ook tref je een aantal door mij gemaakte foto’s (mijn andere grote liefhebberij) aan. Het “nadeel” van fotografie is dat ik afhankelijk ben van wat er voor mijn lens verschijnt, ik kan immers geen dingen fotograferen die er niet zijn. Met mijn digitale schilderijen kan ik elke kant op die ik zelf wil en dat vind ik heel erg leuk.

Hopelijk vind je iets wat je aanspreekt in mijn shop. Weet in ieder geval, dat ik alles met erg veel liefde, aandacht en plezier heb gemaakt!

Meer weten over Marja van den Hurk?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

annemarie
Nederland
5 / 5

Mooie foto en heel snel en goed bezorgd.
Prima

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Floor
Nederland
4 / 5

Prachtige foto's op verschillende materialen af te drukken
We hebben een prachtige foto uitgekozen, die heel mooi is afgedrukt op glanzend staal. Wel jammer dat de toonzaal niet meer open is, ik vond het onmogelijk om on line het juiste materiaal te kiezen. Gelukkig mochten we een keer op kantoor komen kijken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
wim Wijburg
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Ordering through the website was easy. The delivery time was in accordance with the message on the website. Very satisfied with my order. What could be better is the communication about the shipment. There wasn't. As a result, I was not home when it was delivered. Delivered to a neighbor, but that was not indicated. That could be better. (Original) Via website bestellen ging makkelijk. De levertijd was conform de melding op de website. Zeer tevreden over mijn bestelling. Wat beter kan is de communicatie over de verzending. Die was er niet. Daardoor was ik niet thuis toen het gebracht werd. Bij buurman bezorgd, maar dat werd niet aangegeven. Dat kan beter.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
D Lok
Nederland
3.5 / 5

Top
Dan wil een werk aan de muur en dan komt het wat Dus via via bij werk aan de muur terecht gekomen en ja dan komt het de keus wat er is veel Veel van allerlei afbeeldingen en als je er dan 1 gevonden hebt dan ook nog veel mogelijkheden van grote ,lijst,materiaal en noem maar op Gelukkig hebben ze veel hulpmiddelen om je te helpen Eindelijk beslist maar wilde het wel op bepaalde datum hebben dus gebeld en het werd prima geregeld kortom top

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2022
Petra
Nederland
4.5 / 5

De keuze is enorm, en duidelijk te zien. Ook het kunnen projecteren op je eigen muur is onwaarschijnlijk prachtig. Ik ben ontzettend tevreden en blij met mijn keuzes. En...de afspraken komen jullie altijd na.....mijn complimenten!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2018
Elise
Nederland
5 / 5

Super service!
Omdat we er niet uitkwamen, hebben we de mensen van Werk aan de muur om suggesties gevraagd. Daar zat een aantal beelden tussen die we zelf ook hadden geselecteerd, maar ook een aantal nieuwe suggesties. We zijn hierdoor op andere gedachten gebracht en konden een keuze maken waar we beiden achter staan! Super!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Annemieke
Nederland
5 / 5

Prachtig
Prima service, snelle levering, duidelijke mail over proces. In een woord prachtig. We gaan genieten van ons mooie canvasdoek aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
Ruud
Nederland
5 / 5

Werkaandemuur, beveel ik een ieder aan!
Ik heb veel besteld bij internet bedrijven, echter Werkaandemuur slaat alles, als het gaat om Service! Product was niet naar wens, en is kosteloos en snel opgelost! Kreeg binnen een week de goede uitvoering, en deze hangt nu te pronken boven de tafel. Ik beveel dan ook en ieder Werkaandemuur aan, topbedrijf!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
Erica
Nederland
4.5 / 5

Prima x 10
Zeer klantvriendelijk, via diverse mails word je volledig op de hoogte gehouden van het productieproces van je bestelling. Heel goed ingepakt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Niels
Nederland
4 / 5

Fraaie canvasfoto's, snel geleverd, makkelijk op te hangen
Fijn om uit een ruime keuze aan foto's te kunnen kiezen om elke ruimte in huis een eigen unieke en persoonlijke sfeer te kunnen geven. Kwaliteit van de canvas is goed en ze worden zorgvuldig geleverd. Kom zeker nog is terug voor een nieuwe bestelling.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Alice
Nederland
4 / 5

Heel erg mooi
Kwalitatief goed en handig op te hangen. Dat het vrij prijzig is is ook de enige reden dat het geen 10 is. Verder echt alles dikke prima

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
Lilian en Ben
Nederland
5 / 5

Snelle reactie op mail. Wordt meegedacht. Eindresultaat geweldig

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017

Plus- en minpunten

  • Geen naden, omdat het uit één stuk is
  • Naadloos behang is vochtbestendig
  • Geen behangtafel nodig
  • Iets lastiger aan te brengen omdat het uit één stuk is

De mooiste werken, groots aan je muur

Maak van je huis en kantoor een inspirerende ruimte met naadloos behang. Met een maximale hoogte van vijf meter is geen muur te gek.

Get behang wordt gemaakt van een stevige maar flexibele kunststof (airtex) en kan daardoor tegen een stootje én kan je **afnemen met een licht vochtige doek**.

Meer weten?

Meer over Naadloos behang en de andere materialen vind je op:

Koop dit portret Meisje Met de Parel – The Floral on Blue Edition van Marja van den Hurk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Vul jouw maten in en kies de uitsnede.
cm
cm
We printen het behang uit één stuk. Bij de gekozen maat tellen we 10 cm op zodat je marge hebt. Meer uitleg over de marges.
369,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden