Marja van den Hurk over Meisje met de Parel - Revamped

"Meisje met de Parel" is een schilderij uit circa 1665-1667 van de Hollandse kunstschilder Johannes Vermeer (uit Delft).

Ik heb er mijn eigen, moderne versie van gemaakt, door verschillende lagen en kleuren digitaal te combineren.
Marja van den Hurk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marja van den Hurk

De stylisten van Werk Aan de Muur noemen mijn werken “Kunst met een Knipoog”. En daar ben ik het helemaal mee eens. Het leven is al serieus genoeg, nietwaar? ;-)

Ik maak voornamelijk surrealistische werken en collages want daar kan ik mijn creativiteit en mijn tomeloze fantasie zo heerlijk op loslaten! Maar ik vind het net zo leuk om dankbaar gebruik te maken van het feit dat musea over de hele wereld hun schilderijen van oude meesters digitaal beschikbaar stellen en daar vervolgens mijn eigen creatieve inslag op los te laten.

Alles wat je in mijn shop ziet, is digitaal vervaardigd. Met de computer dus. Je treft er ook een aantal door mij gemaakte foto’s (mijn andere grote liefhebberij) aan. Het “nadeel” van fotografie is dat ik afhankelijk ben van wat er voor mijn lens verschijnt, ik kan immers geen dingen fotograferen die er niet zijn. Met mijn digitale schilderijen kan ik elke kant op die ik zelf wil en dat vind ik heel erg leuk.
Hopelijk vind je iets wat je aanspreekt in mijn shop. Weet in ieder geval, dat ik alles met erg veel liefde en plezier heb gemaakt!

Alle werken van Marja van den Hurk


Meer weten over Marja van den Hurk?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Klantbeoordelingen van Meisje met de Parel - Revamped 5 / 5 (1 beoordeling)

Karin
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

indrukwekkend, liefelijk zoals het bedoeld is
Super blij met mijn schilderij op canvas. Mooie scherpe afbeelding en prachtige kleuren. Komt overeen met de afbeelding online. Mooi strak gespannen en goed afgewerkt. Het meisje met de parel; zo bekend, maar nu in een moderner jasje gestoken; indrukwekkend.


Lees alle beoordelingen

Waarom je kiest voor Meisje met de Parel - Revamped op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Meisje met de Parel - Revamped van Marja van den Hurk

Koop dit digital art werk Meisje met de Parel - Revamped van Marja van den Hurk als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 486 146
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
105 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.