Meisje met de Parel - The Split Up Edition

Meisje met de Parel - The Split Up Edition van Marja van den Hurk

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Meisje met de Parel - The Split Up Edition

van Marja van den Hurk

Meisje met de Parel - The Split Up Edition van Marja van den Hurk

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 781994
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
100 gratis verzending!
Dit werk is exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur Door vakmensen speciaal voor jou op maat gemaakt

Omschrijving

Het Meisje met de Parel, oorspronkelijk geschilderd door de Nederlandse kunstschilder Johannes Vermeer, omstreeks 1665-1667.

In 2021 maakte Marja van den Hurk er deze bijzondere en moderne versie van, waarbij het schilderij in twee delen is opgesplitst en lijkt te zweven op de grijze betonnen achtergrond.

Als u niet kunt kiezen tussen een antiek schilderij en een modern kunstwerk, geeft Marja van den Hurk u met dit werk een combinatie daarvan en is een keuze maken niet meer nodig.

Dit werk wordt aangeboden door Marja van den Hurk

Marja van den Hurk profielfotoDe stylisten van Werk Aan de Muur noemen mijn werken “Kunst met een Knipoog”. En daar ben ik het helemaal mee eens. Het leven is al serieus genoeg, nietwaar? ;-)

Ik maak voornamelijk surrealistische werken en collages want daar kan ik mijn creativiteit en mijn tomeloze fantasie zo heerlijk op loslaten! Maar ik vind het net zo leuk om dankbaar gebruik te maken van het feit dat musea over de hele wereld hun schilderijen van oude meesters digitaal beschikbaar stellen en daar vervolgens mijn eigen creatieve inslag op los te laten.

Alles wat je in mijn shop ziet, is digitaal vervaardigd. Met de computer dus. Je treft er ook een aantal door mij gemaakte foto’s (mijn andere grote liefhebberij) aan. Het “nadeel” van fotografie is dat ik afhankelijk ben van wat er voor mijn lens verschijnt, ik kan immers geen dingen fotograferen die er niet zijn. Met mijn digitale schilderijen kan ik elke kant op die ik zelf wil en dat vind ik heel erg leuk.
Hopelijk vind je iets wat je aanspreekt in mijn shop. Weet in ieder geval, dat ik alles met erg veel liefde en plezier heb gemaakt!

Alle werken