Meisje met de Parel en de Grote Golf van Kanagawa

Meisje met de Parel en de Grote Golf van Kanagawa van Slimme Kunst.nl

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Meisje met de Parel en de Grote Golf van Kanagawa van Slimme Kunst.nl

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 699282
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 gratis verzending!

Omschrijving

Meisje met de parel is het beroemdste schilderij van Vermeer. Het is geen portret, maar een tronie: een fantasiekop. Tronies beelden een bepaald type of karakter uit, in dit geval een meisje in exotische kledij, met een oosterse tulband en een onwaarschijnlijk grote parel in het oor.

Slimme Kunst heeft dit kunstwerk gecombineerd met de wereldberoemde Japanse prent: De Grote Golf van Kanagawa, van Kathushika Hokusai (1760-1849). Hokusai inspireerde met zijn composities, stijl en techniek niet alleen Japanse kunstenaars, maar ook kunstenaars uit de westerse wereld zoals Paul Gauguin en de Nederlander Vincent van Gogh.

Het resultaat van deze combinatie is een herkenbaar, klassiek schilderij met een moderne look and feel.

Dit werk wordt aangeboden door Slimme Kunst.nl

Slimme Kunst.nl profielfotoWij maken kunst met kunstmatige intelligentie. Onze technische kennis stelt ons in staat unieke creaties te maken in verschillende aansprekende schilderstijlen. Ontdek onze prachtige stillevens van bekende Nederlandse stadsgezichten.

Enkele voorbeelden van onze creaties zijn de Rotterdamse Erasmusbrug in de stijl van Picasso, de Groningse Hoge der Aa in de stijl van Van Gogh, of de grachtenpanden alsof Piet Mondriaan aan het werk is geweest!

Andere wensen? Maatwerk van uw eigen foto doen wij graag voor u. Op onze webshop https://www.slimmekunst.nl is meer informatie te vinden over kunst met kunstmatige intelligentie.

Alle werken