Meisje met de Parel

Meisje met de Parel van Marja van den Hurk

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 441113

Meisje met de Parel van Marja van den Hurk

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
91 gratis verzending!
Meisje met de Parel van Marja van den Hurk

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

"Meisje met de Parel" is een schilderij uit circa 1665-1667 van de Hollandse meester Johannes Vermeer.Met dank aan het Rijksmuseum heb ik dit werk kunnen maken. Ik heb het een ietwat "ruwe" uitstraling meegegeven, in een bruine tint. Wist u dat haar ogen u altijd aankijken, waar u dit werk ook zult ophangen en uit welke hoek u het dan bekijkt?

Over Marja van den Hurk

Marja van den Hurk profielfotoAl zolang ik me kan herinneren, maak ik foto’s. Ik vind het geweldig als ik erin ben geslaagd om alledaagse dingen nét iets minder alledaags vast te leggen.

Ik ben ervan overtuigd dat er in alles en iedereen schoonheid schuilt. Pas als ik een foto heb gemaakt die dat daadwerkelijk ook laat zien, ben ik tevreden.

Bij fotografie ben ik afhankelijk van wat er voor mijn lens verschijnt. Ik ben gebonden aan wat ik voorgeschoteld krijg, ik kan immers geen dingen fotograferen die er niet zijn.
Dat vindt mijn creativiteit soms wel een gemis.

Gelukkig kan ik mijn creativiteit goed kwijt in de kunst die ik maak op mijn computer.
Ik maak bij voorkeur surrealistische kunst. Ik kan daar mijn creativiteit en mijn tomeloze fantasie zo heerlijk op loslaten!

En ik geef toe... ze neigen vaak een tikje naar het macabere, het donkere en duistere. Maar altijd met een dikke vette knipoog ;-)

Hopelijk vind je iets wat je aanspreekt in mijn shop. Weet in ieder geval, dat ik alles met veel liefde en plezier heb gemaakt!

Alle werken