Meisje met de Parel

van Jole Art (Annejole Jacobs - de Jongh)

- Werkcode: 533 212

Jole Art (Annejole Jacobs - de Jongh) over Meisje met de Parel

Een moderne bewerking van het ‘Meisje met de Parel’ van Johannes Vermeer op een geprinte achtergrond van de beroemdste Nederlandse merken, mensen, schilderijen, items en gebruiken. Het originele schilderij (een met acryl geschilderd portret op een geprinte achtergrond op canvas) is rechtstreeks beschikbaar bij kunstenaar in maat 1.00 x 1.00 m en 1.30 x 1.30 m. De overige afdrukvormen en alle mogelijke maten zijn via deze site te bestellen.
Meisje met de Parel vind je in de categorieën Collage, Contemporary, Digital Art, Het Meisje met de Parel, Made in Holland, Nederland, Oude meesters, Popart, Portret, Schilderijen, Vermeer (achternaam) en Vrouw.
Jole Art (Annejole Jacobs - de Jongh) profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jole Art (Annejole Jacobs - de Jongh)

Annejole Jacobs-de Jongh maakt sinds 2003 moderne mixed-media portretten in opdracht voor particulieren en bedrijven of als vrij werk. Aan de hand van allerlei digitale beelden, foto's en teksten maakt zij ontwerpen en in een mix van print en schilderwerk zet zij de portretten vervolgens op doek. De achtergronden van de schilderijen zijn vaak opgebouwd uit verschillende lagen digitale beelden, teksten en gescande originelen afkomstig uit de kunst, geschiedenis, muziek, literatuur of hedendaagse tijd. Daarnaast maakt zij ook kleurige popart schilderijen met effen achtergronden van onder andere Vespa's, Fiat's 500, VW-busjes en Piaggio's .

Met haar schilderijen exposeert Jole in galeries, musea en op kunstbeurzen. Haar schilderijen hangen inmiddels in binnen – en buitenland en met het schilderij van Maxima won zij in 2009 de eerste prijs in een landelijke wedstrijd en exposeerde zij in het CODA-Museum.

In 2019 heeft Annejole meegedaan aan het TV-programma 'Sterren op het doek" waarin zij het winnende portret heeft gemaakt van Matthijs van Nieuwkerk.

Alle werken van Jole Art (Annejole Jacobs - de Jongh)


Waarom je kiest voor Meisje met de Parel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Meisje met de Parel van Jole Art (Annejole Jacobs - de Jongh)

Koop dit digital art werk Meisje met de Parel van Jole Art (Annejole Jacobs - de Jongh) als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 533 212
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
165 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.