Meisje met de parel

van Dominique Clercx-Breed

- Werkcode: 989177

Dominique Clercx-Breed over Meisje met de parel

Alhoewel geen Johannes Vermeer, toch een Meisje met Parel. Kleurrijk acrylverf portret met prachtige groene gloed. De structuur op de kleding en achtergrond laten het gezicht extra goed uitkomen. Een pareltje aan de wand.
Meisje met de parel vind je in de categorieën Johannes Vermeer, Kleuren, Meisje met parel, Modern, Portret, Schilderijen, Sprekende portretten, Vrouw, eyecatcher, meisje in bont en vrouwelijke kunst.
Dominique Clercx-Breed profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Dominique Clercx-Breed

Welkom in mijn schilderijen webwinkel! Ik ben Dominique Clercx Breed en schilder al vele jaren mooie werken voor aan de muur. De laatste jaren ben ik me gaan verdiepen in portretten. In mijn vrije portretten probeer ik emotie en gevoel op een creatieve manier weer te geven. Van tijd tot tijd zal ik nieuwe werken aan mijn winkel toevoegen, dus kom ook graag nog eens terug. Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in het originele schilderij, neem dan gerust contact met me op door een mail te sturen naar: d.clercx@gmail.com.

Alle werken van Dominique Clercx-Breed


Waarom je kiest voor Meisje met de parel op Xpozer

  • Makkelijk aan te brengen. Het wordt allemaal heel zorgvuldig verpakt en thuis gebracht.
  • Hoge kwaliteit print
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Modern zwevend effect

Meisje met de parel van Dominique Clercx-Breed

Koop dit schilderij Meisje met de parel van Dominique Clercx-Breed als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 989177
Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.