Meisjes in zwarte jurken

van Britta Glodde

- Werkcode: 830 214

Britta Glodde over Meisjes in zwarte jurken

Deze digitale surrealistische collage gaat over uniformiteit en kudde-instinct, respectievelijk het zich afkeren van conformiteit en blinde gehoorzaamheid. Het meisje dat zich omdraait is al op zoek naar alternatieven en perspectieven. Haar dynamiek en individualiteit wordt aangegeven door de rode schoenen en de rode hoed.
Meisjes in zwarte jurken vind je in de categorieën Collage, Contemporary, Digitale Kunst, Groep (sociologie), Pad (weg), Religie, Schooluniform, Surrealisme, Symbolisme, Vrouw, Weg, Woestijn en Zelfkennis.
Britta Glodde profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Britta Glodde

Ik ben een digitale kunstenaar uit Duitsland. Mijn beelden zijn een compositie van rendering met 3D-modellen en handgeschilderd in Photoshop. Mijn favoriete onderwerpen zijn portretten van vrouwen en alles wat buiten deze wereld valt.

Alle werken van Britta Glodde


Waarom je kiest voor Meisjes in zwarte jurken op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Meisjes in zwarte jurken van Britta Glodde

Koop dit digital art werk Meisjes in zwarte jurken van Britta Glodde als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 830 214
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden