Melkweg omarmt landschap

Melkweg omarmt landschap van Marijn Goud

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Melkweg omarmt landschap van Marijn Goud thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 84294

Melkweg omarmt landschap van Marijn Goud

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Melkweg omarmt landschap van Marijn Goud

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Na ongeveer drie uur rijden kwamen we aan op onze bestemming, een diepen canyon in de 'woestijn' van Oregon USA. De maan was nog niet op en het was aardedonker. Met het blote oog konden we de melkweg al zien en het leek wel alsof het melkwegstelsel de rots op de voorgrond omhelsde. Een indrukwekkende knipoog van de schepping.

Over Marijn Goud

Marijn Goud profielfotoIk hou van reizen, ik hou van de natuur en ik hou van de Schepper die dit allemaal gemaakt heeft. Fotografie is voor mij een manier om herinneringen naar mijn reizen vast te leggen en om een tipje van de sluier van alle mooie dingen van de schepping op te lichten. Mijn voornaamste genre is landschap fotografie, zowel overdag als 's nachts. Het gouden uurtje (een half uur voor tot een half uur na zonsopkomst en of zonsondergang) maakt het mooiste in het landschap los. Het is ook een tijd dat de meeste mensen nog in bed liggen of aan het dineren zijn, maar meer dan waard om voor uit bed te komen.
Fotografie is voor mij een hobby, geen full time baan. Ik werk voor een zendings organisatie (Mission Aviation Fellowship of MAF) en NGO in Afrika. Dit werk brengt ontelbare mogelijkheden voor fotografie, zowel landschap als foto journalisme. Ik hoop hier in de toekomst meer van te kunnen laten zien en mijn collectie uit te blijven breiden. Mijn hoop is dat mijn werken bij u aan de muur de ruimte op kunnen fleuren.

Alle werken