Mellow Fusion

Mellow Fusion van Hiske Boon

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Mellow Fusion

van Hiske Boon

Mellow Fusion van Hiske Boon

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 799022
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

Kleurrijk beeld van jonge blaadjes in de lentezon. De foto heeft een kleine scherpte zodat de achtergrond een fijne onscherpte vormt.

Dit werk wordt aangeboden door Hiske Boon

Hiske Boon profielfotoIk ben helemaal verliefd op onscherpte in een foto. Van die smeuïge stukken in de foto die de scherpte versterken. Natuur breng ik richting abstract, grafisch of dynamisch. Kleurrijke beelden die opvallen of rust creëren.

Samen met mijn man ben ik bruidsfotograaf en fotografeer ik daarnaast ook families. Bij het fotograferen van mensen gaat er ook veel energie zitten in de omgang. Ik wil dat een fotoshoot gezellig is en dat iedereen op zijn gemak is.

Om te ontspannen fotografeer ik veel in de natuur. Deze fotoshoot hoef ik niet gezellig te maken en focus mij dan geheel op het beeld dat ik wil creëren. Maar ook het bewerken van deze beelden doe ik erg graag. Tijdens het bewerken verschuif ik soms de kleuren en zoek dan naar een fijne kleurencombinatie die het beeld versterken. Een proces waar veel tijd in gaat zitten.

Alle werken