Meneer Aquarius is Verliefd

Meneer Aquarius is Verliefd van Karolina Grenczyk

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Meneer Aquarius is Verliefd

van Karolina Grenczyk

Meneer Aquarius is Verliefd van Karolina Grenczyk

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 799533
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
158 gratis verzending!

Omschrijving

Enige tijd terug heb ik een serie horoscoopkarakters gecreëerd, waarna meneer Aquarius een persistente rol in mijn tekeningen ging leiden.

Hij is in allerlei situaties en houdingen vastgelegd en wil eigenlijk mijn vaste model worden. Ik moet er echter nog even over nadenken of ik hem nog een tekening gun, want hij heeft nogal wat tatoeages die elke keer opnieuw nagetekend moeten worden.

Fineliner op papier nabewerkt in photoshop.

Dit werk wordt aangeboden door Karolina Grenczyk

Karolina Grenczyk profielfotoMijn werk onderscheidt zich door sprekende kleuren en duidelijke vormen. Ik werk met ecoline, inkt en potlood, maar ook knip en plak ik graag. Ik haal mijn inspiratie uit de natuur en mijmer graag. Dieren en mensen lijken in die mijmeringen soms wat te versmelten. Naast mijn kinderboekje 'Emilie en de Beer' maak ik ook graag illustraties die ik baseer op wat ik in de stad zie: mensen in het park bijvoorbeeld. Ook heeft de coronacrisis mijn werk beïnvloedt. Vaak kun je mij al tekenend spotten in het park, een café of op het strand.

Alle werken