Meneer Aquarius is Verliefd

van Karolina Grenczyk

- Werkcode: 799 533

Karolina Grenczyk over Meneer Aquarius is Verliefd

Een zeemeerman ligt op zijn buik en kijkt de toeschouwer aan, terwijl hij op zijn arm steunt. Met zijn staart vormt hij een hartje. Hij lijkt wel verliefd! Om zijn ene arm slingert een tatoeage van een octopus, terwijl op de andere een golf breekt. Op zijn borst prijkt een driemaster.

Enige tijd terug heb ik een serie horoscoopkarakters gecreëerd, waarna meneer Aquarius een persistente rol in mijn tekeningen ging leiden.

Hij is in allerlei situaties en houdingen vastgelegd en wil eigenlijk mijn vaste model worden. Ik moet er echter nog even over nadenken of ik hem nog een tekening gun, want hij heeft nogal wat tatoeages die elke keer opnieuw getekend moeten worden!

De sfeer van de afbeelding is stoer. Deze waterman is een hipster en zo ziet hij er ook uit, maar hij is ook een onverbeterlijk romanticus, dus dat is ook in de afbeelding te zien, wat het geheel speels en quirky maakt.

Het werk is een tekening met fineliner op papier en is nauwkeurig nabewerkt in photoshop.

Ik denk dat mannen dit werk leuk zullen vinden, omdat het een mythisch wezen toont in een modern jasje. En vrouwen zullen hem leuk vinden, omdat elke vrouw stiekem een zeemeerman wil. Of spreek ik nou alleen voor mezelf?
Karolina Grenczyk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Karolina Grenczyk

Mijn werk onderscheidt zich door sprekende kleuren en duidelijke vormen. Ik werk met ecoline, inkt en potlood, maar ook knip en plak ik graag. Ik haal mijn inspiratie uit de natuur en mijmer graag. Dieren en mensen lijken in die mijmeringen soms wat te versmelten. Naast mijn kinderboekje 'Emilie en de Beer' maak ik ook graag illustraties die ik baseer op wat ik in de stad zie: mensen in het park bijvoorbeeld. Ook heeft de coronacrisis mijn werk beïnvloedt. Vaak kun je mij al tekenend spotten in het park, een café of op het strand.

Alle werken van Karolina Grenczyk


Meer weten over Karolina Grenczyk?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Meneer Aquarius is Verliefd op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Meneer Aquarius is Verliefd van Karolina Grenczyk

Koop de illustratie Meneer Aquarius is Verliefd van Karolina Grenczyk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 799 533
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
147,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden