Mensen fietsen op de dijk langs begroeide

Mensen fietsen op de dijk langs begroeide van Ger Loeffen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Mensen fietsen op de dijk langs begroeide van Ger Loeffen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 426260
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
88 gratis verzending!

Omschrijving

Fietsers fietsen op de Waalbandijk in Beuningen Gelderland. Sinds enkele jaren heeft het Waterschap Rivierenland het beheer van een groot deel van de zuidhellingen van de dijk in de gemeente Beuningen overgedragen aan het Vrijwillig Landschapsbeheer Beuningen ( VLB ). Deze taluds zijn gespaard gebleven bij de laatste dijkverbetering waardoor de oorspronkelijke vegetatie zich er heeft kunnen handhaven. Het resultaat is in het voorjaar en de zomer duidelijk te zien. Deze dijkhellingen worden als de mooiste van Nederland aangemerkt. Bloemen en kruiden zoals veldsalie, wilde marjolein, gewone agrimonie en rapunzelklokje zorgen voor een prachtige zomerse aanblik. FOTO: GER LOEFFEN.

Over Ger Loeffen

Ger Loeffen profielfotoSinds 1984 werkt Ger Loeffen als all-round fotograaf met als specialisaties: publiciteitsfotografie, fotojournalist en documentair fotograaf.
Disciplines binnen de fotografie waarin ‘Het Menselijk Moment’ een belangrijke rol speelt. Deze stijl wordt sinds enkele jaren ook in de publiciteits- en reclamefotografie toegepast. Zijn klantenportefeuille is zeer breed: locale- en provinciale overheden, instellingen op het gebied van zorg en onderwijs, organisaties, bedrijven, dag- en weekbladen en periodieken. Daarnaast wordt hij gevraagd voor journalistieke huwelijksreportages en uitvaarten.

Sinds 2011 is Ger Loeffen Senior Staf-fotograaf van het grootste meerdaagse wandelevenement de Nijmeegse Vierdaagse die in 2016 voor de honderdste keer werd gelopen.

Mensen observeren en fotograferen in hun woon- leef- of werkomgeving waarin actie en interactie een belangrijke rol speelt is zijn sterke kant.
Real-life fotografie met emotie, actie en interactie van mensen waarbij de inhoudelijke kwaliteit van de foto op de eerste plaats staat. De toeschouwer moet zich kunnen herkennen in het beeldmateriaal.

Uit een interview: “De foto’s van Ger Loeffen kenmerken zich doordat je ziet dat hij mensen begrijpt.
De belangrijkste criteria binnen zijn fotografie-stijl zijn, empathie, creativiteit, geloofwaardigheid, het echte leven, emotie en vooral respect voor alles wat hij fotografeert.

Ger Loeffen is working as a all-round photographer in publicity-, journalism-, and documentar

Alle werken