Mensen op strand en badend in het water, fantasietekening

van Karen Nijst

- Werkcode: 955 880

Karen Nijst over Mensen op strand en badend in het water, fantasietekening

Even naar het strand zit er al een tijdje niet meer in. Corona, seizoen en het weer maken zo’n bezoekje minder aantrekkelijk.
Maar straks kunnen (en mogen) we weer en gaan we waarschijnlijk massaal naar het strand voor een duik in de zee. Met platte buiken, bierbuiken en zwangere buiken. Bruine benen, melkflessen, jengelende kinderen … Jong en oud, pootje badend in een zee die altijd in beweging is. Een meeuw pikt een frietje, of pikt in een broodje met zand. We genieten van een koel drankje op het terras en gluren verscholen achter grote zonnebrillen naar wat er allemaal voorbijkomt.
Mensen op strand en badend in het water, fantasietekening vind je in de categorieën Digitale Kunst, Drukte, Illustraties, Oceanen en zeeën, Stranden, Zon en mensen in badkleding.
Karen Nijst profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Karen Nijst

Mijn passies zijn tekenen, schrijven, reizen, ontwerpen, grafisch vormgeving en (website) programmering. Momenteel heb ik al jarenlang mijn eigen webbureau, maar in de vrije uurtjes teken ik zo veel en vaak mogelijk. De laatste jaren werk ik graag op papier én –steeds vaker- op mijn IPAD Pro. Alles is getekend, alleen vind ik het wel interessant om foto’s van kranten of ansichtkaarten te verwerken in mijn Mixed Media werk.

Ik vind het een uitdaging om te zoeken naar het beste kleurenpalet, juiste compositie en uitsnedes. Ook combineer ik vaak verschillende taferelen. Daarnaast is het niet mijn voornaamste streven om mensen herkenbaar weer te geven tenzij het om een portret gaat natuurlijk. Ik wil gewoon een bepaalde sfeer zo goed mogelijk weergeven!

Ik kan mezelf verliezen in zo’n tafereel. Zoals de tekening van de markt in Maastricht. Wat denken die mensen? Waar gaan ze naartoe? Hoe zou hun leven eruit zien? Zoiets blijft boeien tijdens het tekenen van elk figuurtje -hoe klein dan ook- .

Carnaval
Uiteraard is ook de vastelaovend in Mestreech onderwerp van menig tekening. Een dankbaar onderwerp zelfs, want alleen in Maastricht vind je de sjoenste taferelen. Prachtig uitgedoste mensen, heerlijke kleuren… fantasierijk én vooral: ‘sjiek’.
Sinds ik in Brabant woon, ga ik graag naar de Kempenoptocht. Ook dat heeft de nodige inspiratie opgeleverd voor verschillende tekeningen.

Alle werken van Karen Nijst


Waarom je kiest voor Mensen op strand en badend in het water, fantasietekening op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Mensen op strand en badend in het water, fantasietekening van Karen Nijst

Koop de illustratie Mensen op strand en badend in het water, fantasietekening van Karen Nijst op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 955 880
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
95,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.