Mercedes 300 SL Gullwing 1957

Mercedes 300 SL Gullwing 1957 van Timeview Vintage Images

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Mercedes 300 SL Gullwing 1957 van Timeview Vintage Images

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 323531
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
85 gratis verzending!

Omschrijving

Mercedes 300 SL Gullwing 1957. De 300SL is beroemd om zijn opvallende vleugeldeuren, die hem de Engelse naam Gullwing opleverde.
Wie zou deze prachtige Mercedes SL in 1957 gefotografeerd hebben? De trotse eigenaar zelf? Een toevallig voorbijlopende straatfotograaf? Hoe dan ook, het was een auto die eruit sprong in het normale straatbeeld van de jaren 50, met vooral robuuste, donkere voertuigen. Elegant gestroomlijnd, opvallend door de lichtgrijze metallic lak. Een auto voor de liefhebber van snelheid, en voor de bezitter van een goedgevulde portemonnee. Deze foto zal het hart van oldtimerfans sneller doen kloppen. En let op: achter de Mercedes staat een Porsche geparkeerd. Nog zo'n fraaie Duitse snelheidsduivel. (Collectie Timeview: Cool German Things, Mercedes SL 1957)

Over Timeview Vintage Images

Timeview Vintage Images profielfotoTimeview beheert een enorme collectie historische, analoge fotografie. De basis van de collectie bestaat uit (glas)negatieven, afkomstig uit privé collecties. We verwerven collecties negatieven inclusief de rechten van voornamelijk amateur fotografen. Het archief omvat het gehele analoge tijdperk van ± 1870 tot 1980. Het bedrijf bezit circa een half miljoen beelden.

Alle werken