Mercedes 300SL Gullwings 1964 Zwart en Wit

Mercedes 300SL Gullwings 1964 Zwart en Wit van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Mercedes 300SL Gullwings 1964 Zwart en Wit

van Jan Keteleer

Mercedes 300SL Gullwings 1964 Zwart en Wit van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 829485
Kies het materiaal Meer informatie
Naadloos behang
Kies materiaal opties Speciale wens?
Vul jouw maten in en kies de uitsnede
cm
cm
We printen het behang uit één stuk. Bij de gekozen maat tellen we 10 cm op zodat je marge hebt. Meer uitleg over de marges.
299 gratis verzending!

Omschrijving

Veel mensen beschouwen de Mercedes 300 SL als een luxewagen, gewoon omdat hij zoveel luxueuzer is dan andere luxewagens. Inderdaad, hij werd zo ontworpen met de meest luxueuze materialen en de nieuwste computertechnologieën. Natuurlijk, de kostprijs van de auto maakte het toegankelijker voor meer mensen om er een te bezitten. Vandaag de dag trekt deze auto nog steeds een deel van de welgestelde klanten aan. De auto is zelfs zo populair dat er Mercedes-dealers zijn in New York, Londen en Parijs.

Mercedes auto's zijn ook bekend om hun hoge prestaties en slanke uiterlijk. Met het nieuwe model van de Mercedes 300 SL Gullwing uit 1964, verbeterde het bedrijf niet alleen het uiterlijk, maar ook de prestaties van de auto. De motor kreeg een flinke oppepper, en de algehele snelheid en prestaties van de auto namen met tien procent toe. Deze auto werd ook opnieuw ontworpen om de veiligheid en de kilometrage te verbeteren. De ingenieurs en technici hebben veel tijd en moeite besteed om de auto veiliger te maken voor dagelijks gebruik.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken