Mercedes 770 K Limousine - De meest luxueuze auto ter wereld

Mercedes 770 K Limousine - De meest luxueuze auto ter wereld van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Mercedes 770 K Limousine - De meest luxueuze auto ter wereld

van Jan Keteleer

Mercedes 770 K Limousine - De meest luxueuze auto ter wereld van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 832123
Kies het materiaal Meer informatie
Print op doek
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
300 gratis verzending!

Omschrijving

De Mercedes 770 K Limousine is de meest luxueuze auto ter wereld. Deze luxe rit is gemaakt voor de reizigers die willen voelen alsof ze op de top van de wereld. Het is een full-size limousine die beschikt over luxe functies, zoals een pluche, lederen interieur dat ziet en voelt geweldig en een geluidssysteem met vele superieure luidsprekers. Deze auto heeft ook enkele van de meest innovatieve en state of the art veiligheids- en beveiligingsfuncties en veiligheidsmaatregelen om uw veiligheid te garanderen tijdens het reizen. Er zijn meer functies, waaronder een getinte voorruit die helpt om de snelheid laag te houden en het zicht te verminderen en een achteruitkijkspiegel met een panoramisch uitzicht dat de bestuurder helpt achter zich te zien.

Copyright
Jan Keteleer

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken