Mercedes 770 K Limousine uit 1938 - Een historische auto

Mercedes 770 K Limousine uit 1938 - Een historische auto van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Mercedes 770 K Limousine uit 1938 - Een historische auto

van Jan Keteleer

Mercedes 770 K Limousine uit 1938 - Een historische auto van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 832122

10% woonseizoen korting!
Nog 10 dagen en 19 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Aluminium
Kies materiaal opties Speciale wens?
226 203 gratis verzending!

Omschrijving

De Mercedes 770 K limousine is een slanke en mooie auto die de schoonheid van het Derde Rijk vertegenwoordigt. Deze elegante schoonheid is meer dan een praktische of een nutsvoertuig. Het is evenzeer een symbool van trots voor degenen die weten hoe ver Duitse auto's zijn gekomen sinds de Tweede Wereldoorlog. Het gestroomlijnde ontwerp van deze Mercedes maakt het de perfecte metgezel voor elke gelegenheid. Of u nu op weg bent naar een feest, een bruiloft of gewoon een zakelijke bijeenkomst, de Mercedes 770 K limousine past zeker en vast in uw plannen.

Copyright
Jan Keteleer

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken