Mercedes 770 K Limousine uit 1938 Elegance On Top van Jan Keteleer

Werkcode: 832 120 Kopieer de werkcode

Jan Keteleer profielfoto Een Mercedes 770 K Limousine straalt de grootste verfijning en klasse uit. Als u op zoek bent naar een limousine, hebt u geluk, want dit voertuig is een van de meest luxueuze die er zijn. Het is zo omdat het voertuig is zo lang dat het duurt enkele uren voor het om de afstand te overbruggen van de ene plaats naar de andere. Omdat het zo lang is, heeft het ook veel ruimte, waardoor het gemakkelijk is voor u om al uw bagage en persoonlijke bezittingen mee te nemen zonder dat u zich ergens zorgen over hoeft te maken. Daarom is de Mercedes 770 K Limousine zo'n goede keuze - een die spreekt van stijl en klasse, met zowel elegantie en bruikbaarheid.

Copyright
Jan Keteleer

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Vanuit zijn interesses in zowel klassieke kunst als moderne / hedendaagse kunst werkt de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé) met verschillende stijlen. Oude kunst is een van zijn interesses, maar u kunt ook voorbeelden van zijn werk vinden in de pop art en het impressionisme. Als u door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vindt u prachtige natuurtaferelen, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten. De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: "Alle bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig kunt uitdrukken wat je wilt overbrengen".

Meer weten over Jan Keteleer?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.727 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Hilde
    Nederland
    5 / 5

    Super
    Uitzoeken was al een feestje even checken hoe die boven mijn bank zou staan allemaal zo simpel te regelen en na dat de bestelling was geplaatst werd ik heel goed en op een hele leuke manier op de hoogte gehouden van de vorderingen van “mijn werk”. Ook de levering ging professioneel.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    Fam. Jansen
    Nederland
    4.5 / 5

    Leuk persoonlijk contact als je vragen hebt en je krijgt ook heel snel een reactie. Wij hadden een ‘spoedverzoek’ en dat wat geen enkel punt. Goede service dus! De kwaliteit van het papier is goed en het resultaat in de kamer is een echte metamorfose.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
    William
    Nederland
    5 / 5

    uitstekend
    Canvas is zeer mooi beter als verwacht netjes gemonteerd en goed en netjes bezorgd. Ben zeer tevreden. Snelle reactie op vragen en duidelijk antwoord. Dit was de eerste keer iets gekocht bij werkaandemuur. Maar ga in de toekomst zeker nog een bestelling doen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
    Eveline
    Nederland
    5 / 5

    Prima verzorgd
    Ik werd steeds op de hoogte gehouden . Leuk ook, de achtergrondinformatie over de maker.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    Irina
    Nederland
    5 / 5

    Mooie kunst voor een voor een betaalbare prijs
    Mooie kunst voor een voor een betaalbare prijs van lokale kunstenaars. Mooi initiatief.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    Wilna Spaaij van Commenée
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig.
    Prachtig, met veel zorgvuldigheid gemaakt en verstuurd.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2022
    Wilco Van de Graaf
    Nederland
    5 / 5

    Fantastisch
    We zijn superblij met het behang. Wie weet voor nog meer ideeën.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
    M44
    Nederland
    5 / 5

    Zeer tevreden!
    We hebben al 5x een groot canvasdoek besteld bij Werkaandemuur. Het is mooi afgewerkt mooi van kleur goed verpakt dus top! Dus echt een goed adres om iets moois te vinden en het aanbod is ruim voor iedere smaak.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
    Karen
    Nederland
    5 / 5

    Erg mooi schilderij (precies zoals op de website) en prima service
    Het schilderij is exact zoals het op de site staat vermeld. Na bestelling werden we heel goed op de hoogte gehouden van de levering. Zelfs toen de leverdatum niet uit kwam, is dit heel snel opgelost (sneller geleverd dan verwacht). Prima service!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2023
    Marc Goorden
    Nederland
    5 / 5

    Perfecte service en zeer mooi resultaat van onze bestelling
    Onze bestelling werd zeer goed opgevolgd en het resultaat is prachtig. Wij kunnen Werk aan de Muur ten zeerste aanraden.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
    Margoo
    Nederland
    4 / 5

    Goede en snelle service
    Voor kantoor een prachtig schilderij gezien. Nadat ik het niet meer kon vinden op de website heb ik een mail gestuurd. Binnen 1 uur kreeg ik een reactie waar ik het schilderij kon vinden en hoe het heette. Ik werd op de hoogte gebracht wanneer het schilderij werd gebracht. Ook toen bleek dat de bezorgtijd niet uitkwam kreeg ik dezelfde dag nog een andere dag en tijd wat schikte. Kortom; Service en snelle reactie.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2020
    DJ Moedt
    Nederland
    5 / 5

    Prachtige kwaliteit.
    Ik had al eerder een canvas gekocht bij werkaandemuur en dat was erg goed bevallen. Zo ook deze keer, keurig verpakt kwamen de twee schilderijen aan. En ze zijn weer prachtig. Omdat er al een ophanglipje aan zit kon ik ze makkelijk ophangen en nu hangen ze te pronken aan de muur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig te plakken
  • Haarscherpe afdrukken
  • Geen behangtafel nodig
  • Precisie en voorbereiding is belangrijk

De mooiste werken, groots aan je muur

Het vliesbehang is 120 grams en sterk, scheurvast én krimpvrij. Omdat we printen op sterk vliesbehang, is plakken een makkie.

Je smeert de muur in met lijm en plakt daar het behang, baan voor baan, tegenaan. Je hebt dus geen behangtafel nodig. Vliesbehang scheurt en krimpt niet. Hierdoor schuif je gemakkelijk de banen op de juiste plek tegen elkaar aan.

Meer weten?

Meer over Behang (in banen) en de andere materialen vind je op:

Koop dit digital art kunstwerk Mercedes 770 K Limousine uit 1938 Elegance On Top van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Vul jouw maten in en kies de uitsnede.
cm
cm
We printen het behang op stroken van 47,5 cm breed. Bij de gekozen maat tellen we 10 cm op zodat je marge hebt. Meer uitleg over de marges.
723,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden