Mercedes 770 K Limousine uit 1938 Elegance On Top

Mercedes 770 K Limousine uit 1938 Elegance On Top van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Mercedes 770 K Limousine uit 1938 Elegance On Top

van Jan Keteleer

Mercedes 770 K Limousine uit 1938 Elegance On Top van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 832120

10% woonseizoen korting!
Nog 10 dagen en 17 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Aluminium
Kies materiaal opties Speciale wens?
226 203 gratis verzending!

Omschrijving

Een Mercedes 770 K Limousine straalt de grootste verfijning en klasse uit. Als u op zoek bent naar een limousine, hebt u geluk, want dit voertuig is een van de meest luxueuze die er zijn. Het is zo omdat het voertuig is zo lang dat het duurt enkele uren voor het om de afstand te overbruggen van de ene plaats naar de andere. Omdat het zo lang is, heeft het ook veel ruimte, waardoor het gemakkelijk is voor u om al uw bagage en persoonlijke bezittingen mee te nemen zonder dat u zich ergens zorgen over hoeft te maken. Daarom is de Mercedes 770 K Limousine zo'n goede keuze - een die spreekt van stijl en klasse, met zowel elegantie en bruikbaarheid.

Copyright
Jan Keteleer

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken