Mercedes 770K -Geniet van de Herinneringen Grote Ritten

Mercedes 770K -Geniet van de Herinneringen Grote Ritten van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Mercedes 770K -Geniet van de Herinneringen Grote Ritten

van Jan Keteleer

Mercedes 770K -Geniet van de Herinneringen Grote Ritten van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 832121
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
410 gratis verzending!

Omschrijving

Als u op zoek bent naar een limo te huren in Toronto en zijn op zoek naar de meest luxueuze limousine rond, dan moet je check out de Mercedes 770 K Limousine uit 1938 voor de rijke mensen. Dit luxe model heeft functies die veel limo bedrijven niet hebben met inbegrip van de mogelijkheid van het hebben van een bar met zeer hoge kwaliteit muziek en drankjes, een grote dansvloer, en een dansruimte waar u kunt laten de kinderen dansen en uitvoeren van hun beste moves. Het is het perfecte voertuig voor de persoon die wil voelen alsof ze in een film, terwijl het rijden in comfort en luxe. Zelfs als u nog niet zo zeker bent over uw rijvaardigheden, is de chauffeur opgeleid in het gebruik van de stad chauffeurs ed met ervaren handen, dus je weet dat je veilig en zeker tijdens de rit zal zijn.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken