Mercedes 770K Limousine Uit 1938 van Jan Keteleer

Werkcode: 905 853 Kopieer de werkcode

Jan Keteleer profielfoto Deze vintage 770K Limousine werd gebouwd in 1938 en is een van de mooiste voertuigen die in een museum te vinden zijn. Hij was oorspronkelijk gelakt op hout en had een interieur dat deed denken aan een luxe sedan. Het luxueuze interieur was afgewerkt met hout en bekleed met pluche leder. De vermaarde auto werd door de Duitse aristocratie gebruikt voor formele gelegenheden en ceremoniële parades. Hij werd ook gebruikt door de Amerikaanse en Britse strijdkrachten tijdens de Tweede Wereldoorlog. Zijn ontwerp, betrouwbaarheid en ruimte maakten hem tot een uitstekende keuze voor militair vervoer.

Deze auto was een grootse aangelegenheid. Een koning kon rijden in een van deze 770K's en ze waren geliefd bij wereldleiders. In 1938 besloot de Duitse autofabrikant Mercedes een limousine te ontwerpen die geschikt was voor een koning en hij werd in dienst genomen door Adolf Hitler. In 1933 merkte de Bondskanselier van Duitsland op dat de 770K het mooiste en meest luxueuze voertuig van zijn tijd was.

Deze klassieker is een van de beste voorbeelden van de Art Deco stijl. Hij is gebruikt door wereldleiders als de Duitse leider Adolf Hitler en de Japanse keizer Hirohito. Hij is geschikt voor thuisgebruik en kan worden tentoongesteld in showrooms. Het is ook een prachtig model om in de showroom of thuiskantoor te hebben. Deze Mercedes 770K is een van de beroemdste voertuigen uit de geschiedenis en is een prachtig kunstwerk.

Copyright
Jan Keteleer

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Vanuit zijn interesses in zowel klassieke kunst als moderne / hedendaagse kunst werkt de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé) met verschillende stijlen. Oude kunst is een van zijn interesses, maar u kunt ook voorbeelden van zijn werk vinden in de pop art en het impressionisme. Als u door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vindt u prachtige natuurtaferelen, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten. De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: "Alle bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig kunt uitdrukken wat je wilt overbrengen".

Meer weten over Jan Keteleer?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Hanneke
Nederland
4.5 / 5

Alleen maar positieve klanken
Mooie website, eindeloos veel verschillende wandversieringen en alles eenvoudig aan te passen en te bestellen. Prima levering en prima service. Ik ga vast vaker gebruik maken van Werkaandemuur!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
Rianne
Nederland
4.5 / 5

Heel blij met de geleverde producten en diensten
Drie foto's besteld op geluidwerende panelen na goed advies via de mail. Twee mannen kwamen het ophangen en leverde keurig werk af.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
han van melick
Nederland
5 / 5

Duidelijk en goed contact over de bestellingen en de mogelijkheden.
positief

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
Theo
Nederland
4.5 / 5

goed geregeld van afhandeling tot verpakking en kwaliteit van het werk
goede opvolging bij vragen en het geleverde voldoet boven verwachting

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
Lucas Meer
Nederland
5 / 5

Erg blij met onze ?. Fijne en duidelijke communicatie. Schilderij erg goed ingepakt voor transport. Kwaliteit print is mooi.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2022
G
Nederland
5 / 5

Uitstekend
Verkeerde doek werd bezorgd. Zonder problemen een weekje later de juiste ontvangen. Doek in frame ziet er erg mooi uit.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2023
Michel
Nederland
5 / 5

Goede website met ongelooflijk veel afbeeldingen. Goede ondersteuning, ook via de mail met een concrete vraag. Duidelijke instructies en tips bij het kiezen van een maat.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2018
Nikky Pék
Nederland
5 / 5

Prachtig mooi schilderij van canvas met baklijst ontvangen We zijn er super blij mee!! En wat een top service Werk aan de Muur krijgt een dikke 10 Fijne feestdagen aan alle medewerkers Vriendelijke groeten Manuela Pék

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2023
H. Zeilstra-Quak
Nederland
5 / 5

Goede en snelle communicatie via email wat er gaat gebeuren. Mooi en superscherpe foto op Canvas, erg blij mee. Snelle levering, kortom één en al tevredenheid!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017
Fred Schoenmacker
Nederland
5 / 5

Het bedrijf -Werk aan de Muur- levert goed werk tegen een sympathieke prijs. Voor mij waren er twee belangrijke plussen: Ze hebben een goede en overzichtelijke site, waarbinnen ik probleemloos zelf mijn werkaandemuur kon samenstellen. Mooie extra plus: Bij iedere keuze of verandering, die je in hun digitale werkomgeving maakt, zie je gelijk wat de (herberekende) kosten zijn. En ik vond de communicatie prettig en adequaat: snel, vriendelijk en ter zake kundig. Er werd nl met mij overlegd over een door hen voorgestelde bewerking van mijn werkaandemuur opdat het resultaat nóg beter zou zijn. Daarnaast hadden we goed contact over de levering.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
Ronald
Nederland
4.5 / 5

Mooie uitvoering
Het was van begin tot het eind produkt helemaal in orde

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
Brigitte
Nederland
5 / 5

Goede service, genoeg keus, goede kwaliteit. prettige ontvangst op locatie. snelle levering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit digital art kunstwerk Mercedes 770K Limousine Uit 1938 van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 9 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
176,-159,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!