Mercedes 770K Limousine uit 1938 voor de Duitse vlag

Mercedes 770K Limousine uit 1938 voor de Duitse vlag van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Mercedes 770K Limousine uit 1938 voor de Duitse vlag

van Jan Keteleer

Mercedes 770K Limousine uit 1938 voor de Duitse vlag van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 661950
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120 gratis verzending!

Omschrijving

De Mercedes 770K Limousine uit 1938 was de auto die later als limousine werd gebruikt, niet alleen door de Duitse strijdkrachten tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar later ook door de Amerikaanse en Britse strijdkrachten. De reden hiervoor was niet ver weg. Degelijkheid, betrouwbaarheid en ruimte waren de sterke punten die alle hoogwaardigheidsbekleders op prijs stelden.

Dit schilderij van de Mercedes 770K Limousine uit 1938 voor de Duitse vlag is te koop in verschillende maten en kan zowel op doek als op hout en metaal worden afgedrukt. U kunt het schilderij ook laten afwerken met een acrylplaat er overheen waardoor het meer diepte krijgt.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken