Mercedes-Benz S63 AMG

Mercedes-Benz S63 AMG van Ansho Bijlmakers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 212318

Mercedes-Benz S63 AMG van Ansho Bijlmakers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Men zegt dat de Mercedes-Benz S-klasse de beste auto is die ooit gemaakt is. AMG vond 'de beste auto' nog niet snel genoeg en drukte er daarom zijn stempel op en plaatste er een V8 met twee turbo's in. Met deze witte über-limo op de voorgrond zou je bijna de drie in de achtergrond vergeten. Ga jij voor de über-limo of toch voor een van de andere drie? De kwaliteit van de foto is groot genoeg om de andere drie auto's in vol ornaat te kunnen bekijken.

Over Ansho Bijlmakers

Hi, Ik ben Ansho Bijlmakers. Al een aantal jaren fotografeer ik hele verschillende onderwerpen. Tegenwoordig richt ik me steeds meer op (exclusieve) auto fotografie en reizen. Ik heb mijn eigen bedrijfje in de fotografie maar met het vrije werk deed ik vrij weinig. Ik hoop op deze manier dat er mensen zijn die dusdanig geïnteresseerd zijn in mijn eigen projecten dat het een mooi plekje bij jullie thuis of op het bedrijf verdient.

Alle werken