Merkwaardige rotsformaties, Byrums Raukar van Gerry van Roosmalen

Werkcode: 692 565 Kopieer de werkcode

Gerry van Roosmalen profielfoto Aan de kust van het Zweedse eiland Öland bij het plaatsje Byrum staan enkele markante rotsformaties. De stenen pilaren worden in Zweden Raukar genoemd. Byrums Raukar zijn 490 miljoen jaar geleden over een periode van ruim 40 miljoen jaar gevormd. Daarna werkte wind en water als de beeldhouwers van de vormen zoals ze er nu staan. Een surrealistische kust waarin ook veel fossielen bewaard gebleven zijn. In de tijd dat het kalksteen gevormd werd bevond Öland zich nog in tropische water. Door het drijven van de tektonische platen verhuisde het eiland steeds verder noordelijk.
Ik kan me alleen verbazen over wat de grootste kunstenaar, moeder aarde hier heeft gecreëerd en door ons mag worden bewonderd.

Dit werk wordt aangeboden door Gerry van Roosmalen

Mijn naam is Gerry van Roosmalen, van beroep fotograaf en auteur. Na wat omzwervingen in het bedrijfsleven besloot ik in 2002 het roer radicaal om te gooien en me volledig te richten op mijn passie: fotografie. Tussen 2002 en 2004 bezocht ik de fotovakschool in Apeldoorn waar ik afstudeerde in de studierichtingen portret en reportage.

In 2006 besloot ik me te verdiepen in documentaire fotografie. In 2009 verscheen mijn eerste boek over een project dat ik in Groenland uitvoerde: "Waarom Groenland..." Dit boek is nog slechts als i Book verkrijgbaar.

In 2012 verscheen mijn boek "Ode aan IJsland". In dit boek combineerde ik de beelden die ik schoot tijdens mijn diverse rondreizen op IJsland met teksten waarin ik probeerde mijn indrukken en gevoelens te verwoorden die ik zelf mocht ervaren toen ik de eerste keer oog in oog stond met de spectaculaire of soms gewoon lieflijke landschappen van IJsland. Het boek "Ode aan IJsland" is te bestellen via https://www.odeaanijsland.nl, of bij BOL.com.

In mijn Webshop verzamel ik de mooiste beelden die ik tijdens mijn reizen of soms gewoon in de studio maakte. Zit er voor uw smaak niet het geschikte beeld bij, neem dan gerust contact met mij op. Wellicht dat mijn archief met beelden iets passends voor bij u thuis of op de zaak bevat. Gerry@1ivision.nl

Meer weten over Gerry van Roosmalen?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

G
Nederland
5 / 5

Uitstekend
Verkeerde doek werd bezorgd. Zonder problemen een weekje later de juiste ontvangen. Doek in frame ziet er erg mooi uit.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2023
Theo
Nederland
5 / 5

Prachtig
Recent twee werken gekocht. Duidelijke info bij bestellen, update over productieproces en ruim van te voren een leverdatum. Top. Beide werken zijn heel erg mooi!! Een aanrader

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
Eberhard
Nederland
5 / 5

Er zit echt passie en inzet achter !!!
Werk aan de Muur,...…….ik ken ze al jaren !!! Ze zijn gewoon goed !!! ====================

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
S.A. Heyne
Nederland
3.5 / 5

het resultaat van mijn bestelling is bovenverwachting/ keurig verpakt aangekomen
ik heb nog onvoldoende ervaring met werk aan de muur. maar gelet op wat ik nu hebt besteld en keurig hebt ontvangen beveel ik werk aan de muur zeker aan Ik kan helaas nog geen foto sturen hoe deze aan de muur hangt..zijn bezig met de verhuizing

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Sonja
Nederland
5 / 5

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Snelle service

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2019
Ger
Nederland
4 / 5

Prima gemaakt
Ik had wat wensen die perfect zijn toegepast. Wat handig zou zijn is de bezorgtijd te vermelden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Anita
Nederland
5 / 5

Goede service en kwaliteit en een fijn contact.
Schilderij canvas voor de woonkamer gekocht. We wilde een afwijkende maat. Fijn. Contact en goed advies gekregen. Schilderij ziet er prachtig uit. Mooie kwaliteit ook. Wij zijn er heel blij mee!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
Anthony Clifford
Nederland
5 / 5

Werk aan de muur heeft boven verwachting een prachtig werk geleverd. Goede en vriendelijke service, uitstekende kwaliteit en een levering waar ik heel blij mee was. Een echte aanrader!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2017
Gerda
Nederland
5 / 5

Zeer vriendelijke en snelle service, het eindresultaat van het werk dat voor ons gemaakt is, is geweldig, we zijn er heel blij mee!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
Erik
Nederland
5 / 5

Wij waren op zoek naar een oplossing voor het galmen in onze nieuwe woning. Hebben nu een illustratie op doek met akoestisch materiaal er achter. Werkt fantastisch en de lijst en doek zijn van hoge kwaliteit. Zeer eenvoudig te monteren en erg fraai afgewerkt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
Erwin & Angelique
Nederland
5 / 5

Top resultaat
Heel tevreden over de communicatie, het meedenken en het uiteindelijke resultaat. Prima materiaal, goed te verwerken en een hele scherpe afbeelding!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Dick
Nederland
4.5 / 5

Goed geregeld
Duidelijke website, veel keuze, redelijk snelle levering, goede communicatie. Maakt de belofte goed waar

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Merkwaardige rotsformaties, Byrums Raukar van Gerry van Roosmalen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
149,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden