Met je puppy het bos verkennen

Met je puppy het bos verkennen van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 232231

Met je puppy het bos verkennen van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Kinderen ontdekken graag en dit samen met hun puppy. Een puppy en kinderen moeten alles nog meemaken. Een puppy is net zo nieuwsgierig.
Amy en Buddy maken een romantische wandeling in het bos. Amy en haar hondje zijn de beste vrienden en ontdekken elke dag nieuwe dingen, zoals ze hier doen proberen ze weer iets nieuws te vinden tijdens de avond

Over Jan Keteleer

In deze webshop stelt JanKé zijn schilderijen in diverse kunststijlen voor. Deze werken worden in hoge kwaliteit afgedrukt door het team van Werk aan de Muur en gratis geleverd bij je thuis. De Belgische kunstenaar Jan Keteleer, kortweg JanKé, is bekend door zijn sociale projecten Sprakeloos en Roots met Taboe die talloze malen in binnen en buitenland tentoon zijn gesteld. Hij heeft verschillende prijzen gekregen voor zijn werk waaronder in 2004 de Spes Award die jaarlijks uitgereikt wordt aan de beste kunstenaar in zijn of haar medium. Zijn werk maakt dan ook deel van vaste kunstcollecties waaronder die van Brussels Airport. JanKé is geïnteresseerd in klassieke kunst, laten we zeggen van de eerste grottekeningen van Altamira langsheen Caravaggio tot Picasso zich steeds realiserend dat kunst enkel bestaat uit de creativiteit van de individuele kunstenaar die alle beschikbare technieken volledig beheerst. Zijn recente collectie zijn impressies van dagelijkse onderwerpen zoals het menselijk lichaam, architectuur en landschappen. Steeds de grenzen aftastend van de huidige technieken en zo tekeningen en schilderijen creërend met lichtgevoelig materiaal.

Alle werken