Met open handen (gezien bij VTWonen)

Met open handen (gezien bij VTWonen) van Affect Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Met open handen (gezien bij VTWonen)

van Affect Fotografie

Met open handen (gezien bij VTWonen) van Affect Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 523754
Kies het materiaal Meer informatie
Aluminium
Kies materiaal opties Speciale wens?
204 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 8 werkdagen

Omschrijving

In het uiterste noorden van India, aan de grens met Tibet, loopt de oudere, traditioneel geklede bevolking van Ladakh, steevast met een kralenketting rond waarmee ze hun gebeden gedurende de dag prevelen
DIT IS EEN VAN DE ZES FOTO'S die tot op heden door stylisten van VT Wonen weer verliefd op je huis zijn gebruikt voor een make-over in het populaire TV programma. Wil je zien welke foto's er nog meer van mijn hand waren? kijk dan eens door mijn webshop en vind de foto's met een hartje.

Dit werk wordt aangeboden door Affect Fotografie

Affect Fotografie profielfotoEchte ontmoetingen met mensen wereldwijd heeft me al van kinds af aan getrokken. Onbevangen onbekende landen en werelddelen bereizen en contact maken met hun bewoners. Die contacten met mensen in andere werelddelen hebben me geleerd dat de basisemoties van alle mensen gelijk zijn. Onbekend maakt onbemind? Nee, onbekend maakt mij 'nieuwsgierig' naar 'dat andere' , het onbekende. Het leggen van contact met mensen wiens taal ik vaak niet spreek heeft geleid tot prachtige foto's waarin wederzijds respect tot uiting komt en waar barrières juist door dat contact wegvallen. Enkele geselecteerde foto's uit mijn grote collectie treft u op deze site aan.

Meer keuze? Kijk eens op Affectfotografie.com of op mijn fotopagina op FaceBook Affect Fotografie

Open, intermenselijk contact is in mijn overtuiging altijd mogelijk, hoe anders de omstandigheden van die onbekende mensen en hun cultuur ook is. Mijn reizen hebben ook geleid tot een bijzonder project: het inzamelen van afgedankte brillen in Nederland en andere westerse landen en het uitreiken daarvan aan mensen op andere plekken op de wereld die, door omstandigheden niet aan een bril kunnen komen.
Google eens op 'brillen voor zanskar' en u ziet hoe zo iets simpels als dat project, mensen bij elkaar brengt.

Johan Michielsen, fotograaf

Alle werken

Klantfoto's: Met open handen (gezien bij VTWonen) van Affect Fotografie

Klantfoto: Met open handen (gezien bij VTWonen) van Affect Fotografie, op aluminium
Klantfoto: Met open handen (gezien bij VTWonen) van Affect Fotografie, op aluminium