Met open handen (gezien bij vtwonen)

van Affect Fotografie

- Werkcode: 523 754

Affect Fotografie over Met open handen (gezien bij vtwonen)

Mela is de naam die boeddhisten toekennen aan het gebedssnoer dat in veel religies en landen gebruikt wordt tijdens het gebed. In dit geval gaat het om een oude vrouw in het hooggebergte van de Zanskar vallei in India, tegen de Tibetaanse grens.
Ze liet mij haar gebedssnoer met trots zien.

Dit werk is in Nederland rechthoekig , liggend te zien geweest in een uitzending van VT Wonen, weer verliefd op je huis.
Geïnteresseerd hoe de foto in de make-over is ingezet?
Via onderstaande link heb je een heel mooie impressie!:
https://www.werkaandemuur.nl/nl/weer-verliefd-op-je-huis-s13-utrecht-236803

Dit werk is ook in kleur en in het vierkant beschikbaar in mijn webshop onder Werkcode: 941970

Meer foto's van handen en voeten zien?
https://affectfotografie.com/met-handen-voeten/

DIT IS EEN VAN DE ZES FOTO'S die tot op heden door stylisten van VT Wonen weer verliefd op je huis zijn gebruikt voor een make-over in het populaire TV programma. Wil je zien welke foto's er nog meer van mijn hand waren? kijk dan eens door mijn webshop en vind de foto's met een hartje.
colorful caramel
Met open handen (gezien bij vtwonen) vind je in de categorieën , Fotografie, Gebedssnoer, Handen, Ladakh, Mala (Ayurveda), Religie, Tempel, Tibet, Traditie, World of Wonders, Zanskar en vtwonen.
Affect Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Affect Fotografie

Echte ontmoetingen met mensen wereldwijd heeft me al van kinds af aan getrokken. Onbevangen onbekende landen en werelddelen bereizen en contact maken met hun bewoners. Die contacten met mensen in andere werelddelen hebben me geleerd dat de basisemoties van alle mensen gelijk zijn. Onbekend maakt onbemind? Nee, onbekend maakt mij 'nieuwsgierig' naar 'dat andere' , het onbekende. Het leggen van contact met mensen wiens taal ik vaak niet spreek heeft geleid tot prachtige foto's waarin wederzijds respect tot uiting komt en waar barrières juist door dat contact wegvallen. Enkele geselecteerde foto's uit mijn grote collectie treft u op deze site aan.

Meer keuze? Kijk eens op Affectfotografie.com of op mijn fotopagina op FaceBook Affect Fotografie

Open, intermenselijk contact is in mijn overtuiging altijd mogelijk, hoe anders de omstandigheden van die onbekende mensen en hun cultuur ook is. Mijn reizen hebben ook geleid tot een bijzonder project: het inzamelen van afgedankte brillen in Nederland en andere westerse landen en het uitreiken daarvan aan mensen op andere plekken op de wereld die, door omstandigheden niet aan een bril kunnen komen.
Google eens op 'brillen voor zanskar' en u ziet hoe zo iets simpels als dat project, mensen bij elkaar brengt.

Johan Michielsen, fotograaf

Alle werken van Affect Fotografie


Meer weten over Affect Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Met open handen (gezien bij vtwonen) op aluminium dibond

  • Wij hebben een schilderij van aluminium dibond gekocht bij werkaandemuur. We zijn super blij met de kwaliteit en het staat perfect in ons interieur.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Stevige panelen

Met open handen (gezien bij vtwonen) van Affect Fotografie

Koop de foto Met open handen (gezien bij vtwonen) van Affect Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 523 754
Kies het materiaal Meer informatie
Aluminium
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
224,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.