Metrostation Londen, Piccadilly Circus, Verenigd Koninkrijk

van Roger VDB

- Werkcode: 374 049

Roger VDB over Metrostation Londen, Piccadilly Circus, Verenigd Koninkrijk

Deze foto nam ik in de Londense metro (ook wel "Tube" of "Underground" genoemd) terwijl ik aan het wachten was om naar South Kensington te gaan. De foto een mooi zwart/wit lijnenspel en zuigt je als het ware naar binnen. Heel geschikt voor een collage, of juist als groot werk.
Metrostation Londen, Piccadilly Circus, Verenigd Koninkrijk vind je in de categorieën Engeland, Fotografie, Londen, Metro, Piccadilly Circus, Piccadilly Line, Spectraallijn, Straatfotografie, Urban / Street en Zwart-wit.
Roger VDB profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roger VDB

Hobbyfotograaf en allround creatieveling. Mijn portfolio bestaat uit eigen fotografie, digital art en pop art. Ook "restaureer" ik oude (CC0) foto's en illustraties op digitale wijze en maak ik collages waar je naar kan blijven kijken!

Alle werken van Roger VDB


Waarom je kiest voor Metrostation Londen, Piccadilly Circus, Verenigd Koninkrijk als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Metrostation Londen, Piccadilly Circus, Verenigd Koninkrijk van Roger VDB

Koop de foto Metrostation Londen, Piccadilly Circus, Verenigd Koninkrijk van Roger VDB op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 374 049
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden