Miami

Miami van Corné van Oosterhout

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 195776

Miami van Corné van Oosterhout

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Een PanoPlanet van Miami.
In september 2013 was ik in deze geweldige stad, voor de reis had ik al gezocht naar de beste locaties om een panorama te maken, zowel overdag maar zeker in de schemering heb ik me verbaasd over de schoonheid van een stad (en dat als natuurliefhebber ;-) ). De panorama die ik destijds in de schemering maakte was de basis voor deze PanoPlanet, het uiteindelijke bestand was meer dan 200 megapixels, dat was zelfs voor Werk aan de muur iets te groot, dus ik heb deze wat terug moeten brengen naar 15.000 bij 15.000. Nog steeds ruim voldoende voor de grootste scherpe afdruk die u wenst.

Een foto waar je naar blijft kijken!

Over Corné van Oosterhout

Welkom in de fotoshop van IJsvogels.nl, in de webshop vind je een selectie van mijn werk. Op mijn websites (www.ijsvogels.nl en https://www.kneeke.com) vindt u meer van mijn werk. Wanneer een opname (nog) niet in de fotoshop aanwezig is en u bent toch geïnteresseerd, neemt u dan via email contact op.
Over mij: na een aantal jaren nauwelijks gefotografeerd te hebben, ben ik medio 2013 weer gestart met een volledig nieuwe Nikon uitrusting. Door gebruik te maken van vaste schuilhutten, korte afstand tot het onderwerp, een fullframe D800 en een Nikkor 200-400mm, is de kwaliteit van de aangeboden beelden altijd optimaal. Vogels hebben mijn grootste interesse, met name ijsvogels.

Alle werken