Michelle Pfeiffer Schilderij  2

Michelle Pfeiffer Schilderij 2 van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Michelle Pfeiffer Schilderij 2

van Paul Meijering

Michelle Pfeiffer Schilderij 2 van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 905719
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Realistisch schilderij in acryl op stucwerk van de Amerikaanse actrice Michelle Pfeiffer, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - het originele schilderij is 90 x 120 cm gemaakt op mdf met stucwerk van Max Paping en beschikbaar voor de verkoop.

Michelle Marie Pfeiffer is een Amerikaanse filmactrice. Ze werd zowel in 1989, 1990 als 1993 genomineerd voor een Academy Award. Meer dan twintig acteerprijzen werden haar daadwerkelijk toegekend, waaronder een BAFTA Award, een Zilveren Beer en een Golden Globe.

Dit werk wordt aangeboden door Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken