Mijn taak - zelfliefde van ADLER & Co / Caj Kessler

Werkcode: 1 123 290 Kopieer de werkcode

ADLER & Co / Caj Kessler profielfoto Zelfliefde is een belangrijk iets dat velen van ons vaak over het hoofd zien. We zijn vaak zo druk bezig anderen te behagen dat we vergeten dat onze eigen mening over onszelf het belangrijkst is. Het is niet de taak van anderen om ons aardig te vinden of ons te accepteren. Het is onze taak om van onszelf te houden en te accepteren wie we zijn, met al onze fouten en zwakheden. Een hart op de achtergrond kan dienen als symbool van deze zelfliefde. Het herinnert ons eraan dat we eerst van onszelf moeten houden en onszelf moeten waarderen voordat we liefde en waardering van anderen kunnen ontvangen. Als we van onszelf houden, kunnen we ook veel gelukkiger en tevredener zijn. We zijn niet zo afhankelijk van de liefde van anderen, omdat we de liefde die we nodig hebben al hebben, maar zelfliefde is niet altijd gemakkelijk. Het vereist vaak dat we onze zwakheden en gebreken accepteren en onszelf toestaan menselijk te zijn. Het vereist ook dat we onszelf vergeven en onszelf toestaan fouten te maken. In het algemeen is zelfliefde een belangrijk onderdeel van geluk en tevredenheid. Een hart op de achtergrond kan ons eraan herinneren dat onze eigen mening over onszelf het belangrijkst is en dat we eerst van onszelf moeten houden en onszelf moeten accepteren voordat we liefde en acceptatie van anderen kunnen ontvangen.

Dit werk wordt aangeboden door ADLER & Co / Caj Kessler

Al op jonge leeftijd was ik enthousiast over fotografie. In het begin fotografeerde ik met de goedkoopste camera's en vulde wat films. Toen ik daarna een reflexcamera cadeau kreeg, waren de foto's natuurlijk in klassen beter. De overstap naar een digitale spiegelreflexcamera was meer bedoeld voor professionele doeleinden om mooiere foto's te hebben van artikelen die direct op de PC te koop werden aangeboden. In deze jaren kreeg ik een bredere kijk op de objecten, die zich uiteindelijk ook deed gelden op landschapsfoto's. Fotografie is nog steeds een passie die ik voor mijn plezier beoefen zonder te streven naar perfectionisme. Mijn stijl is mijn stijl, die ook wel eens verandert en niet iedereen hoeft te behagen. Als ik met mijn foto's toch het een of ander kan inspireren maakt me dat des te blijer.

Meer weten over ADLER & Co / Caj Kessler?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

Aline Dassel Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Supergroot werk besteld (2,85 m) in HD Metal. Resultaat was zelfs boven verwachting. Supermooi. Prima geleverd, goed beschermd met blauwe folie. Prima ophangsysteem waardoor het ahw zwevend wordt. Echt heel blij mee!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
Jeannette Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Zeer tevreden over het bedrijf. Is 2x dat ik kunst besteld heb bij hun. Ze geven duidelijk advies over de mogelijkheden die zij kunnen leveren. Alles word goed en stevig verpakt, voordat het opgestuurd wordt Telefonisch staan ze je netjes en deskundig te woord.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2019
M.Veen Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prachtige werken van hoge kwaliteit
11 stuks werken besteld van verschillende afmetingen in acryl, prachtig resultaat, zeer netjes verpakt, goede zorg voor ophangsysteem, prima communicatie met medewerker van werk aan de muur over leverdatum ,echt fijne ervaring en aanbeveling

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
Marja Pelzer Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Kunst naar ons hart!
Mooie kunstwerken die in verschillende materialen uitgevoerd kunnen worden; snelle levertijd en handige website. Zeker de app waarmee je het kunstwerk virtueel kunt bekijken!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2022
Henor Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Geweldig!
Een grote canvas foto besteld. Van 8n het begin duidelijke communicatie via mail en je wordt goed op de hoogte gehouden. De pribt zelf via koerier ontvangen. Geweldig verpakt en daarmee geen beschadigingen. De print zelf ziet er geweldig uit. Wat een topkwaliteit. Dit is echt zijn geld waard. Er zit zelfs een echtheidscertificaat bij van de drukker. Topzaak dit!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Koenraad Lefebvre Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Zeer mooi werk, goeie kwaliteit, voor vele vele jaartjes plezier

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
Rob Bussink Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Super te service en perfecte levering.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2023
dorine van de Oever Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Wat een top service, en wat bieden ze snelle en goede oplossingen. Ook denken ze fijn en snel met je mee. Het zijn echt toppers

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2022
Paul Paul Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Kunstwerk op canvasdoek besteld, binnen 4 werkdagen ontvangen. Goed ingepakt verzonden en uitstekende klantenservice!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
Hieke Geverifieerde koper
Nederland
4 / 5

Leuk om weg te geven
Alles was goed en vlot geregeld, nu nog wat uitzoeken, valt niet mee er is zoveel!! Dus nog geen foto.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018
Maarten Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Super persoonlijke service
Super persoonlijke service, en contact voor dat we gingen bestellen en ook daarna. Indien we weer een foto willen gaan we zeker weer met hen in zee

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Björn en Bart Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Voldoet volledig aan onze hoge verwachtingen
Het gekozen werk en de afwerking zijn prachtig. De levering gebeurde met veel zorg. Een aanrader. Onze verhuis is binnenkort en dan krijgt het werk een plaats aan de muur. Iets om naar uit te kijken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit digital art kunstwerk Mijn taak - zelfliefde van ADLER & Co / Caj Kessler als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
101,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden