Mila Kunis Schilderij

Mila Kunis Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Mila Kunis Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 371639
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
118 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch portretschilderij in acryl op paneel van de Amerikaanse actrice Mila Kunis, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - Het originele schilderij is 120 x 90 cm en beschikbaar voor de verkoop

Milena Markovna (Mila) Kunis is een Amerikaanse actrice, afkomstig uit Oekraïne. Ze is bekend geworden met haar rol als Jackie Burkhart in de komische televisieserie That '70s Show. Ook spreekt ze de stem in van Meg Griffin in de animatieserie Family Guy.

Naast de That '70s Show is ze te zien in films als Gia (1998), Get Over It (2001), Moving McAllister (2007), Boot Camp (2007), Forgetting Sarah Marshall (2008), Max Payne (2008), The Book of Eli (2010) en Black Swan (2010). Ook is ze te zien in enkele videoclips zoals Jaded van Aerosmith, The End Has No End van The Strokes en LA Girls van Mams Taylor Ft. Joel Madden.
Kunis is ook werkzaam als stemactrice. Ze spreekt de stem in van het personage Meg Griffin in de animatieserie Family Guy (waarvoor ze in 2007 werd genomineerd voor een Annie Award) en van enkele karakters in het Adult Swim-programma Robot Chicken. Daarnaast heeft ze de stem ingesproken van Tanya Winters in het computerspel Saints Row.

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken