Milkshake

van Janet Edens

- Werkcode: 288886

Janet Edens over Milkshake

Zoek je een betaalbare originele schilderij voor boven de bank?
Dit is een bewerking van een schilderij van mij, acryl en mixed media op linnen. Een vrouwengezicht op een mixed media achtergrond.

De kleurige gelaagdheid, gebruik van acrylverf en het combineren van verschillende technieken en materialen (mixed media) kenmerken mijn werk en mijn eigen stijl. Mijn eigen interieur is eigenzinnig, kleurrijk en vooral persoonlijk. Daarom vind ik het ook leuk om werken te maken die in dit plaatje passen en een statement in het interieur kunnen geven.
Mijn interesses laat ik graag terugkomen in mijn schilderijen en door de vorm, inhoud en teksten samen te voegen ontstaat er een sterke beeldtaal. Een schilderij is pas gelukt als ik het mooi vind. Ik volg mijn eigen smaak, let op de trends en kijk wat mij energie geeft.

Naast vrouwenportretten, schilder ik graag gebouwen, torens, vogels en bloemen. Deze zijn allemaal met de hand geschilderd.
De krantenknipsels, plaatjes uit tijdschriften, stukjes behang, letters, etc. worden met speciale lijm aangebracht en na een bepaalde droog techniek, volgt de volgende laag. Deze laag over laag techniek zorgt voor veel dynamiek in het onderwerp, maar ook in de achtergronden van het schilderij.

Positieve levensinstelling
Regelmatig gebruik ik teksten. De teksten op mijn schilderijen zijn mijn lievelingsliedjes. De doeken zijn daardoor erg persoonlijk en zeggen iets over mijn positieve levensinstelling. Ook het gebruik van kleur zeggen iets over mijn vrolijkheid. Ik wil graag dat iedereen vrolijk wordt van mijn kunst. Mensen moeten vooral genieten van het leven, niet in hokjes denken en elkaar positieve energie geven.
Door het schilderen vergeet ik de drukte om me heen. Vaak ben ik met meerdere doeken tegelijk bezig, omdat mijn hoofd vol ideeën zit. Hiernaast blijf ik experimenteren met thema’s en materiaal en mezelf ontwikkelen met de technieken.

Janet
Janet Edens profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Janet Edens

Als autodidact maak ik moderne en kleurrijke schilderijen geïnspireerd door mode, graffiti, street art, retro patronen, pop-art, mooie songteksten, grafische vormen en typografie. Vooral street art vind ik fascinerend en naar buitenmuren met de mooiste schilderingen, afgebladerde posters, graffiti, tekeningen, handtekeningen en verf over verf kan ik uren kijken en inspireren mij enorm. Bij het Kunstencentrum Groep Groningen (heet nu BIJVRIJDAG) heb ik een schilderscursus Anders kijken gevolgd. Hier heb ik veel geleerd over schilderstechnieken en anders kijken naar alle dingen om je heen.

Sinds ik de techniek Mixed Media heb ontdekt en door veel oefenen en experimenteren, heb ik een eigen stijl weten te ontwikkelen. Ik vind het mooi om traditionele onderwerpen, portretten en stadsgezichten anders te belichten en op een originele manier weer te geven.

De kleurige gelaagdheid, gebruik van acrylverf en het combineren van verschillende technieken en materialen (mixed media) kenmerken mijn werk en mijn eigen stijl. Mijn interesses laat ik graag terugkomen in mijn schilderijen en door de vorm, inhoud en teksten samen te voegen ontstaat er een sterke beeldtaal. Een schilderij is pas gelukt als ik het mooi vind. Ik volg mijn eigen smaak, let op de trends en kijk wat mij energie geeft.

Alle werken van Janet Edens


Meer weten over Janet Edens?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Milkshake op Xpozer

  • Makkelijk aan te brengen. Het wordt allemaal heel zorgvuldig verpakt en thuis gebracht.
  • Hoge kwaliteit print
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Modern zwevend effect

Milkshake van Janet Edens

Koop de collageMilkshake van Janet Edens op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 288886
Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
223 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.