Mist boven Utrecht bij zonsopkomst met de Verrekijker, de Dom en de Inktpot.

Mist boven Utrecht bij zonsopkomst met de Verrekijker, de Dom en de Inktpot. van De Utrechtse Grachten

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 206097

Mist boven Utrecht bij zonsopkomst met de Verrekijker, de Dom en de Inktpot. van De Utrechtse Grachten

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Mist boven Utrecht bij zonsopkomst met de Verrekijker, de Dom en de Inktpot, gezien vanaf gebouw "De Hoogt" aan het 27 oktoberplein in Utrecht.

Over De Utrechtse Grachten

Utrecht aan je muur! Bestel hier prints van "De Utrechtse Grachten". Kies uit meer dan 600 foto's uit het fotoproject 'De Utrechtse Grachten' van de Utrechtse fotograaf André Blom. Alle foto's in deze webshop maakte hij in Utrecht. Naast de prints die u hier kunt bestellen zijn er via zijn site nog diverse andere gerelateerde artikelen te bestellen zoals muismatten, puzzels, ansichtkaarten, verjaardagskalenders en natuurlijk de verschillende bierviltjes van de Domtoren. Daarnaast is er als side-project 'Traiectum Quadratus' ontstaan. Utrecht in het vierkant. Vanaf volgend jaar als speciale microprints op aluminium van 10 x 10 cm te koop op de markt. En nu dus al in grotere formaten en op verschillende materialen te bestellen via Werk aan de Muur!

Alle werken