Mist en bloeiende heide in het dal van de Posbank

van Sander Grefte

- Werkcode: 172 430

Sander Grefte over Mist en bloeiende heide in het dal van de Posbank

Met deze foto eindelijk eens een andere kijk op de Posbank. Hier kijk je meer in het dal en zie je hoe de mist langzaam door het dal gaat. Ook heb je de zon van links waardoor je mooi de schaduwen kunt zien.
Mist en bloeiende heide in het dal van de Posbank vind je in de categorieën Contemporary, Digitale Kunst, Foggy dew, Fotografie, Heide, Heuvelse Heide, Hills, Kleuren, Landschappen, Lucht, Mist, Morningrise, Ochtend, Open land, Paars, Posbank, Sfeer (gevoel), Stilleven, Wolken, Zonsopkomst, heather en weids.
Sander Grefte profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sander Grefte

Hallo, mijn naam is Sander Grefte. Ik woon in Rheden en fotografie is een belangrijke hobby voor mij. Het geeft mij momenten om even een te worden met de natuur en te genieten van speciale momenten zoals een zonsopkomst. Tegelijkertijd probeer ik een foto te maken om dat gevoel weer te geven en te delen! De Posbank (Veluwezoom) is praktisch mijn "achtertuin" waar ik dus vaak vroeg in de ochtend bezig ben. Als je geinteresseerd bent in één van mijn foto's, maar je hebt liever meer of juist minder intense kleuren of een andere uitsnede neem dan contact met mij op via sanderg_11@hotmail.com. Ook zou je op mijn fotostream kunnen kijken mocht je geinteresseerd zijn in andere foto's: https://www.flickr.com/photos/92992866@N08/.

Alle werken van Sander Grefte


Waarom je kiest voor Mist en bloeiende heide in het dal van de Posbank als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Mist en bloeiende heide in het dal van de Posbank van Sander Grefte

Koop dit digital art werk Mist en bloeiende heide in het dal van de Posbank van Sander Grefte als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 172 430
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden