Mist en zonlicht

Mist en zonlicht van Huub Keulers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Mist en zonlicht van Huub Keulers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 176281
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
99 gratis verzending!

Omschrijving

Locatie is Kasteelpark Elsloo (Limburg). Foto genomen tijdens een mistige ochtend in 2015 waarbij het zonlicht tussen de bomen en wolken door kon breken. Kasteelpark Elsloo is een onderdeel van Stichting het Limburgs Landschap. Deze foto behoort tot de 12 beste van 1.000 foto's in een fotowedstrijd van het Limburgs Landschap.

Dit werk wordt aangeboden door Huub Keulers

Huub Keulers profielfotoHuub Keulers is naast profesioneel fotograaf ook auteur van educatieve fotografieboeken. Hij runt deze mooie activiteiten samen met zijn vrouw Lorette vanuit zijn woonplaats Elsloo, gemeente Stein (Li) onder de naam Huub Keulers Media Services. Huub's fotowerk richt zich voornamelijk op sport-, honden-, portret- en reisfotografie maar daarnaast is hij ook actief in de commerciële sector.

Huub en Lorette werken naast nieuwsmedia, evenementenbureaus en sportbonden ook voor de zakelijke markt en particulieren. Door gebruik te maken van elkaars kracht en passie kunnen ze een totaalpakket leveren voor onderscheidende communicatie doeleinden (fotoreportages, copywriting en websites). Dit brengt ze op bijzondere locaties en in contact met leuke, interessante mensen. Door hun jarenlange ervaring, creativiteit en visie zetten ze de wensen van hun klanten om in sterke en pakkende beelden en teksten.

Alle werken