Mist en zonlicht

Mist en zonlicht van Huub Keulers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Mist en zonlicht van Huub Keulers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 176281
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
90 gratis verzending!

Omschrijving

Locatie is Kasteelpark Elsloo (Limburg). Foto genomen tijdens een mistige ochtend in 2015 waarbij het zonlicht tussen de bomen en wolken door kon breken. Kasteelpark Elsloo is een onderdeel van Stichting het Limburgs Landschap. Deze foto behoort tot de 12 beste van 1.000 foto's in een fotowedstrijd van het Limburgs Landschap.

Over Huub Keulers

Huub Keulers profielfotoHuub Keulers is naast profesioneel fotograaf ook trainer en auteur van educatieve fotografieboeken. Hij runt deze mooie activiteiten samen met zijn vrouw Lorette vanuit zijn woonplaats Elsloo, gemeente Stein (Li) onder de naam Highlights & Shadows Fotografie. Huub's fotowerk richt zich voornamelijk op sport-, portret- en reisfotografie maar daarnaast is hij ook actief in de commerciële sector. De stijl van Huub's foto's laat zich het beste omschrijven als gestileerd met een zo onopvallend als mogelijke achtergrond. Hierdoor worden schoonheid van de sporter en van de actie in een vloeiend beeld gemengd. In weze is het een combinatie van portret- en actiefoto's met vooral met aandacht voor verhaal, timing, beweging en emotie. Met deze benadering heeft hij al diverse internationale prijzen gewonnen en is zijn werk in verschillende media gepubliceerd. Zijn vrouw Lorette richt zich meer op haar passie, zijnde het fotograferen van honden.

Huub en Lorette werken naast nieuwsmedia, evenementenbureaus, sportbonden en modellenbureaus ook voor de zakelijke markt en particulieren. Door gebruik te maken van elkaars kracht en passie kunnen ze een totaalpakket leveren voor onderscheidende communicatie doeleinden (fotoreportages, copywriting en websites). Dit brengt ze op bijzondere locaties en in contact met leuke, interessante mensen. Door hun jarenlange ervaring, creativiteit en visie zetten ze de wensen van hun klanten om in sterke en pakkende beelden en teksten. Ze weten hoe het

Alle werken